Follow Viruspadu

Wednesday, June 02, 2010

klinik 24 jam

hari ni mcm bengang je, biasalah hormon wanita wakakaka tak habis2 salahkan hormon

saya pegi klinik swasta 24 jam kononnya ni. dah la waktu en.laloque terhad nak bawak saya pegi klinik. waktu lunch je ada.

dengan anak anak meragam dalam kereta

berlelah nak pegi klinik 24 jam.

"doktor takde kak"
"abis tu bila dia ada?"
"kul 2 ke 2.15 ke"

lebih baik ko tulis, klinik 23 jam.

huh marah ni.

sekian :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

fuadnis said... [Reply to Comments]

kak jemah ni walaupun marah tetap nampak kelakar..hehe...tp betul kan..baik jgn tulis 24jam..tulis je klinik tak tentu masa....hahahaha....

mffzone said... [Reply to Comments]

suruh jer pemb. klinik tu check jer xpun pinjam doc punya aksesori check sendiri la....
heee

viruspadu said... [Reply to Comments]

fuadnis
hahaha ini namanya marah dalam iman :)

mffzone
hahahahaha kalau cantu baik pinjam nisa punya alatan doktor2 kat rumah hahaha

rynas said... [Reply to Comments]

keh..keh..keh..habis dah tulis 24jam kan. kenalah sejibikkan kan..kan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^