Follow Viruspadu

Wednesday, June 23, 2010

link link blog link link link

pembaca baru dekat sini mesti perasan yang kat belog jemah ni takde ke link ke belog rakan-rakan yang lain?

kedekut link kah kak jemah ni ha?

hahahahaha

takde la bukan macam tu.

saya ada belog link yang lain, khas untuk link sahaja, dah tak muat dah belog ni. kalau letak jugak, alamatnya korang nak load belog ni siap boleh bakar lemang pun tak jugak kuar entry dia kang hahahaha. jadi maafkan saya ye. belog link adalah di http://vppinkytouch.blogspot.com/

kat sana ada 463 link yang saya update dan ada lagi 114 yang saya tak update2 dari tahun 2008. sebab saya peknen kot, lepas tu saya tak update2 dah.

nanti saya update eh. maaflah amik masa 2 tahun nak update, peknen punya pasal, semua kelaut kekdahnya kan

jadi tinggalkan komen dekat sana, nanti saya update ok :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

xpela..wlu apa pon org kata psl kak jemah...lieza mmg peminat no 1 kak jemah...hdup kak jemah..yeah =))

rynas said... [Reply to Comments]

sib baik link saya ada..huhuhu tima kasih Jemah da Power







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^