Follow Viruspadu

Tuesday, June 15, 2010

Mana pergi rakan gaduh ku?

entry ni adalah special utk exopismate saya, masako arigatok kemestek kemestek hahahaha bahasa jepun versi apakah ini jemah hahahaha

minggu lepas adalah minggu last dia dekat opis saya. pertukaran secara mengejut yang tersedak-sedak dibuatnya. saya tahu masako kena tukar masa saya mc operate mata. itu pun masa baca status dekat fesbuk. macam haaaa! what! biar betui! ish.

memang dah dapat hint salah sorang akan ditukarkan. dan menjadi kesaspenan kitorang la, siapa yang very lucky terpilih oleh pihak pengurusan.

sekali masako dipilih. very luck la you. kalau cabutan bertuah menang moto powerut mesti ko menang mas oi hahahaha

ini masa bos saya bg ucapan bgtau hari ni hari dia last. tengok la riak wajah saya yang takboleh blah nak sorok dia punya sedih. eceh. senyum sedih mcm sayu. elok jadi pelakon kak jemah ni hahaha. eh tapi betul. masa ni sedih tsk tsk tsk

eh perasan kah mata ku? masa ni khamis ni kan. khamis yang saya teragak2 nak pegi opis dengan mata senget sebelah ke tidak. last-last saya pegi jugak merisaukan kerja.

tq yana mengambik gambar akak secara tak semena2 ni, terus akak bajet artis muahahaha dush!

pengarah saya yang cool dan masako arigatok kemestek kemestek hehehehehe, panjang betul nama kau mas haha

bila nak open table belanje akak ni mas oi. envelop tu tebal tu cecececece

masako ni boleh dikatakan teman gaduh saya dekat opis

saya kalau cakap dengan dia memang kasar sikit. kasar yang sampai budak opis ingat kitorang macam bergaduh. diorang tak tahu memang kitorang gaduh pun hahaha tetiba. tak ah. memang kitorang gurau kasar sikit. mcm "kau nak kena belasah?" hahahah saya rasa gaduh macam tu comel sekali. sebab masa cakap terbayangkan saya belasah dia macam canyousmellwhattherockscooking hahaha . eh berapa banyak gelak daaa bila nak habis?

lepas ni saya gaduh dengan apit dengan awi dengan hafiz dengan salmi je la. sebab dorang suka sakat mata senget saya bila saya lalu tempat diorang nak pegi toilet :p

takpe la masako. kat tempat baru dapat parking sendiri kan. peh terbaik ah. lepas ni akak nak masuk dalam parking kau muahahaahahaha fadan muka kau muahahaha.

love dari masako, sebelah masako adalah nuyui yang manja :p (mesti nuyui gelak baca statement manja ni), yelah saya rasa dia manja perwatakan dia manja cara cakap dia manja :)

we love you too mas. :)

kalau sesat sila la ke opis lama mu ok.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Uruchimaru @ kf said... [Reply to Comments]

emm jgn sedey2 kan ble fb nnti !

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

rupa dia antara nk ctrl sedih dgn nk ctrl senyum..

viruspadu said... [Reply to Comments]

Uruchimaru @ kf
terima kasih fesbuk. ceh tetiba

faisal,
kannn susah nak dpt muka mcm tu. terbaik punya air muka :)

shaliza said... [Reply to Comments]

mah,nak tanya sikit boleh tak?
nuyui tu x-student Infotech MARA KL ke? Macam kenal la.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^