Follow Viruspadu

Sunday, June 27, 2010

penyelenggaraan

kalau tengok belog macam tak senonoh tu maafkan lah ye

tgh godek sana sini kejap

oh ye, masih belum siap sepenuhnya lagi. masih nak betulkan lagi. hehehehe

sila la komen apa yang perlu ditambah tolak ye :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

oh ini memang sangat2 penyelenggaraan

e_ja said... [Reply to Comments]

ni dh siap spenuhnya ke belum vp? lain sume cun dah..sejuk mata memandang..kerana pink adalalah vp..ingat pink ingat vp..hehe..cuma satu je link2 kat atas ni mcm terkeluar sikit dari kolem dia..akak view dari safari ni..x sure pulak klau view ikut ie atau mozilla mcmana..overall, pitching ok, penggunaan pentas pun bagus, kasut lawa..wakakakakaka.....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantiklah vp blog nie...sangat pink...sesuai ngan vp...

vagg© said... [Reply to Comments]

jemah.. mak lang suka, kombinasi fink kali nih. lembut je. border sidebar pun shantek. caiyok2

mekchu said... [Reply to Comments]

oo.. bling bling dah mula memunculkan diri.. x sabar nak tggu full version

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

cantikla header kak jemah...bling2 gitu...buat ngan apa??

n.a.j said... [Reply to Comments]

lawa design blog vp ni..tersusun pinkish gitu..mcm2 tona warna pink...i like!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^