Follow Viruspadu

Tuesday, June 22, 2010

php meet-up 2010

saya membantu rakan ni, harap2 lepas ni beliau belanje saya kopi o tarik. kalau tak pun saya tuntut jua muahahaha

Semua yang berminat dijemput hadir kerana masuk adalah percuma.


saya dipaksa tulis ayat ni sekali

"organizer dia 2 org masih bujang dan available, gadis2 yang masih single and available sgtlah dialukan2 menegur pihak organizer"

hahaha siot tak hahahaha

kalau nak maklumat lanjut klik sana

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

37 komen[s]:

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

uikss sungguh-sungguh dia taruk statement ym tuh. :P

vagg© said... [Reply to Comments]

aku tau jejaka VETERAN + MENTAL mana yang paksa kak jemah buat benda alah nih.
hahaha

pastuh td paksa aku masuk baca sini.

ahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

maklang kita adalah mangsa maklang hahahahaha oh tidak hahahaha

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

vagg :: dik mula la tu. nak jadik adik yang derhaka ye? tahu le ko dah tua sebab tu kena panggil maklang muahehehehehe

vp :: kak jemah sekali sekala membantu ADIK ADY apa salahnya. ahahahaa

viruspadu said... [Reply to Comments]

adik adiiiii oh tidakkkkkkk. mau terdiabetis rasanya. maklang komengaaaaaaa

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

habeh tu, kalau bukan adik mana nak panggil kak jemah ahahahaha

vagg© said... [Reply to Comments]

hahaha benar. dia ni memang suka ambik kesempatan ngan gadis2 hot mcm kita. tetibe wakakakakaka.


eh nih meet up untuk jual kerepek raya kan? akhir majlis ada jamuan ringan tak ady???????? ada tak????? wkakakaa

vagg© said... [Reply to Comments]

hahaha geli ok. adik konon.

org tua nih mmg buang tebiat.geli ok adik ADY. eee

VP kalo sygkan maklang.. sila delete entry nih skang hahahahahaha.

viruspadu said... [Reply to Comments]

vagg, kalau takde makanan ringan, kita bakar belog beliau hhahahah eh ayat siapakah ini hahaha

adik adi yang adik sangat,
kakjemah tu nama ok, dia dekat, kak dengan jemah adalah dekat2, tulis dia mcm ni "kakjemah" cehhhhhhh nak menang jugak tuuuuuuuu hahaha gigih explen ni

viruspadu said... [Reply to Comments]

vagg,
kah kah kah kah, maklang oh tidak maklang, kakjemah sudah berbelah bagi sekarang. adik ady veteren tu nanti bermanja2 dekat YM susah wooo nak layan.

vagg© said... [Reply to Comments]

hahahaha bako belog beliau hahaha.

ye benar. nama dia memang KAKJEMAH binti noh. KAK tuh bukan status atas panggilan ye.

ady benda mcm ni pun ko xleh nk paham ada ati nk organize meet up segala. mencik ok hahaha bestnya kutuk smpai pengsan.

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

minum ptg apa barang maklang (tuanya ko) kitaorg kasik lunch la. :p susah payah carik sponsor takat kasik minum petang tak main aaa. tapi apa menu lunch tidak akan diberitahu. ahahaha

kakjemah, yer la yer la kasik chance sebab dah tolong promote event tuh. ehehe. big event nih. sesapa yang buat programming kalau tak dtg rugi oooo

viruspadu said... [Reply to Comments]

vagg,
haaaaaaaaa adeh, menggelegak perut dari tadi gelak ni. tahan gelak kuat2 takut anoi terbangun tido. ni kalau esok takde update ni memang sebab korng la ni hahahah asik gelak je sampai malas tulis entry hahahahaha

kakjemah binti noh memang kelakar ok hahahahahaha

adik adi yang veteren ni memang tak paham ooooo hahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

adik adi (wekkk wekkk)
jangan lupa kopi o, kalau tak kakjemah bakar belog awok. hahahaha ini maklang yang ajar main bakar2 belog ni

vagg© said... [Reply to Comments]

hahahahah kakjemah kita adelah sama. dr td nk pengsan tahan gelak sbb bakal suami anoi baru je tido jap td hahahaha. - haha nk bergolek plak rasa baca BAKAL SUAMI ANOI

hahaha kalo xde entry.. copy je komen2 nih jd entry. ada jugak entry hahahah.

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

ooo kakjemah binti noh. ingatkan sebab kakjemah tu adalah nama makanya dia akan jadik kakjemah BIN noh. wanita rupenya. ingatkan gambar tu sekadar mengaburi mata pembaca. ahahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

vagg,
hahahahahaha bakal suami anoi kekdahnya hahahahaha

adoi menggelegak lagi perut ini

baiklah saya kopipes nanti. esok tunggu entry ni keluar ok hahahaha

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

ehem ehem maklang (huish gile tua ko) sile ingat ye. blog ko tu. hosting sape yang handle? >:)

vagg© said... [Reply to Comments]

ady veteran: menu xleh dibgtau tuh aku tau la korang nk hidang kueyteow goreng kosong ngan minyak cap buruh je kan. dh tau sgt taktik org programming nih. takpun kueyteow tuh letak button keyboard. konon simbolik gile ah ngan unsur2 programming. tetibe haha

viruspadu said... [Reply to Comments]

adik adi yang siot
siot betul komen kamu. sampai tak tercapai dek akal hahahaha

hahahahahahahahah budussss aaaaaaaa

maklang tolong bekap pehlissssssss

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

kakjemah, ye ye takde idea kopi o tarikkan aje komen nih jadik entri. sah org lain pun ketawa jugak.

vagg© said... [Reply to Comments]

ahahaha ady, kak jemah dan maklang:

jom kita berdamai dan skang sila buat tangan gaya nak bernasyid ok hahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

kalau menu mcm tu, takat kueyteow takyah la pegi hahahaha

vagg© said... [Reply to Comments]

hahahaha aku nak pengsan.

ape bin bin. tolong 'send to recycle BIN' skang jugak boleh tak???? maksud saya send komen ady yg tadi tuh ke recycle BIN. wakakakakakakaka

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

eh sudah sudah. kita seharusnya berdamai. ahahaha

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

kakjemah BIN oh, tak main la koeytiaw :p

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

hahahaha ye ye. nih la akibatnya bila 3 org mentel bertembung. wakakakaka. terencat tumbesaran adik ady tak cukup tido kang. ahahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

ye berdamaila

acik satu entry pun tak buat lagi ni okeh asik gelak je hahhahahaha

lapar kueyteow pulak dah. ini semua salah ady veteren ni muahahahaha

vagg© said... [Reply to Comments]

tula kan td lg aku suruh pegang tangan sendiri ala2 nk bernasyid. susah betul ko nk paham kan ady????? skang baru paham. haha

viruspadu said... [Reply to Comments]

seb baik tak suruh pegang tangan orang lain. hehehehehe. nak pegang tangan afi. wah tetiba

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

vagg ye betul. kakjemah memang slow. dia kalau gelak je sah otak jadik slow. tak berapa nak pikap. :p

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

tapi aku salah kakjemah jugak sebab dia kena approve komen. jadik kita lambat baca komen. ahahaha. punca berlakunya kekeliruan penjanjian damai. ahahaha

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

alamak...lieza dh bkn ank dara xleh la ea kak..

vagg© said... [Reply to Comments]

ady gilos. ko yg slow la. haha. hengat keja kakjemah binti noh approve komen je ke? kita bukan dilahirkan utk approve komen je, ok. hahahah dah dah aku pun nak tido dah.

ArELeEz said... [Reply to Comments]

dgn penuh rase marvellousnye, leez tlh m'awardkan kak vp dengan sebuah award. amik kat blog leez, ye! ;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

ArELeEz
akak pegi sana, tak jumpa pun award, ke akak blank

Kaseh NazLieza
boleh pegiiiiiiiii hehehehe. saje je sakat2 tu

kirana said... [Reply to Comments]

selamat datang ke mimos :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^