Follow Viruspadu

Thursday, July 01, 2010

Pink Belog Template

Salam

Amacam, dulu dan sekarang?

Berbeza-beza atau Berbaloi baloi (takde kena mengena hehehe)

maksud saya, template belog merah jambu yang jambu ni. saya puas hati betul. sampai malas nak update belog, dan nak tengok belog je. tengok belog yang pink bling bling pun dah puas hati dah hehehe

Belog template pink bling-bling ni di designkan sepenuhnya (takde separuh-separuh) oleh Incredible Design

Senang giler deal dengan Incredible Design ni. Saya takde bagi apa-apa pun. Sembang pakai YM emel je.

Saya just bagi tahu dia. saya nak belog saya bertemakan

1. Pink, ofkos la kan
2. English Style
3. Bling bling (kegilaan menjadi-jadi)

Jadi tugas Incredible Design la memerah kepala hotak nak design macam mana. kesian pulak saya memikirkan. mesti susah giler dia fikir. dan kombain tiga perkara tu supaya nampak balance susah kot.

Incredible Design tak amik masa lama pun, dalam beberapa hari kot. saya pun tak berapa ingat. tu pun jenuh dia say sorry sebab lewat. tak tak. tak lewat pun. hehehe

Incredible Design bagi saya beberapa template yang dia dah siapkan untuk saya pilih.

Kau tahu je la, kakjemah ni kadang-kadang cerewet tak tentu pasal jugak.

"akak nak header yang ni, tapi footer yang ni, gambar ni tukar lain"
haaa gitu. ayat lebih kurang la ye. proses dia panjang jugak. sebab ada je kakjemah nak suruh tukar gambar hahahahaha. well kejap nak background ada kabus2 nampak mcm angel la (poyo), lepas tu nak background muka suci merah jambu la hahaha giler ah. seb baik Incredible Design sabar je dengan karenah saya gitu.

bila dah itu ini itu ini. akhirnya siap.

Incredible Design tanya saya, nak dia uploadkan template ke atau saya nak buat sendiri

giler belagak kak jemah jawab "takpe akak buat sendiri" hahahahaha kelakar. Masa saya upload sendiri terus tunggang terbalik template hehehe. terus muka pink menjadi hulk eceh. last2 semua Incredible Design yang buat. sampai ke tengah2 malam. sampai saya tertido bagai. sambung esok sambung esok nak betulkan beberapa error kecik2, macam nak besarkan ruangan twitter kat atas awan tu, nak centerkan word tabs. mekap simple2 la.

Alahai kesian pulak.

Tapi dia punya hasil TERBAIK ok. I LIKEEEEEEEEEEE

ramai yang tanya pasal header kan. korang kalau berminat boleh la pegi belog beliau Incredible Design. saya pernah belogkan pasal service dia kat entry ni

Dia ada service buat
1. belog design (mcm kakjemah buat ni lah)
2. design header belog
3. Design watermark
4. Banner kelip kelip hehe (khas utk korang yang buat bisnes online)

Boleh klik testimonial dia kat sini utk lihat hasil kerja Incredible Design

Ok korang. Klik sana kalau berminat ok.

Tanya perasaan saya dengan wajah belog terbaru ni?
Ofkos suke hati. tidor termimpi-mimpi. ceh pantun duakerat

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

A.I said... [Reply to Comments]

santek ooo! mmg kene la blog ni ngan kau jemah ;)

shadowz said... [Reply to Comments]

hehehe.... hadui laa... agaknya sape la kan yang yang kene jadi costumer care akak tu...

akak ni slalu je sebut english style... tapi x penah sebut vantage(xtau la kot saya yg x penah dga.. hehe)...

x minat vantage ke? bukan ke vantage n english tu mcm aur dengan tebing? bagai isi dengan kuku? bagai sireh pulang ke gagang... bagai pinang dibelah dua... (da start mengarut daa....) hehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg cantik..sangat pink....sbb sy pun suka pink..so ape2 yg pink mmg sy suka bangat....

Nor Azian said... [Reply to Comments]

Ah.... cantik banget ni kak.. suke..suke.. meletop !!!

Nor Azian said... [Reply to Comments]

eeeee suke...suke.... cantil la kak template akak ni.... meletop!!

atty's said... [Reply to Comments]

CANTEK ..SGT LAYOUT AND HEADER BARU ..

nadila azhar said... [Reply to Comments]

wOow...canTik gilEr kak....memang suPerb r....;))







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^