Follow Viruspadu

Friday, June 11, 2010

Salam Jumaat

:)


Petang ni nak gi facial wuwuwuwuwuw. syiok!

Maaf ye, semua mesej dekat fesbuk semua saya belum balas lagi. sebab bila saya klik mesej terus dia hang. mcm wtf. ops. tapi memang bengang. tapi saya baca semua la mesej tu sebab masuk dalam emel kan. so dapat baca je

yang tanya dekat saya. mana nak beli baju viruspadu

**sori gambar lama

baju printed viruspadu sedondon anak beranak ni dari LAIN BRAND. owner dia zizie hashim, adik edrie hashim tu.

erm soalan lain mcm lupa pulak apa. nanti bila fesbuk mcm sihat sikit. saya jawab ek. erm. tak pun tanya dekat sini je lah

ok korang. selamat bercuti esok
saya banyak kenduri wooo esok :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

Cik Pah said... [Reply to Comments]

salam petang jemahat untuk kamu jugak..

mlm nih dah turun ke seremban pastu esok nak ke batu pahat,makan nasik minyak.. nyum nyum nyum







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^