Follow Viruspadu

Thursday, June 24, 2010

Satu hari entry banyak-banyak tapi macam sampah

lately banyak sangat entry orang tulis ayat macam tu?

"Satu hari entry banyak-banyak tapi macam sampah"

dah la saya suka buat entry lebih satu setiap hari.

emmmmmmmmm

apa pendapat korang?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

28 komen[s]:

aMiYs said... [Reply to Comments]

xde la kak... kita pun 1 hari byk gak entry.. kita punya blog ikut kita la nak taruk entry byk mana pun..

MaMa3H said... [Reply to Comments]

sukahati kitalah nk letak brapa entry pun kan...klu rasa cam sampah campak jer dlm dustbin ...heheh..keep blogging yer...salam perkenalan...

Saidatul Maria said... [Reply to Comments]

ye betul amiys... sendiri punya sukatilah kan nak letak berapa pun...kalau org yg baca tu rasa bende tu sampah... tak yah lah baca... bacalah benda yg lain...

Pnut said... [Reply to Comments]

taper mah, sebab ko sama je tahap merapu cam akak, ko buat entry sehari berapa kali pun akak baca..
bukan senang nak dapat kawan blogger sesama sengal..

eheheheh i loikeeee.. yang sampah tu kalo kambing beromen pun nak cerita sampai 7-8 juta kali... yg tu busannnn

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

biar la kak, kita bukan kacau org pun... kalau org xnk bace, sudah! tp kalau dia tau kita wat entry byk2 sehari, tu maknanya dia follow blog kita tiap2 hari... terbukti la akak ni best sbb wp dia x suka tp tetiap hari dia lalu blog akak =p

Mya said... [Reply to Comments]

akak rasa ok je.
awk buat byk2 entry adalah best coz tiap kali refresh ada je cerita baru..

biaq pi la orang nak kata gitu.
betul kata pengomen kat atas semua.
kalau rasa sampah, takyah baca.
as simple as that..

http://blogmaya.com

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

nak tau..setiap kali bukak blog,mesti perktaan ikan kembong tu duduk kat list atas. kenalah klik dh ada update. wpun merapu akak tetap bukak VP setiap hari dan setiap kali...

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

saya setuju.. lantaklah kan...

mermed Z... said... [Reply to Comments]

xpe lah kak...
org byk ragam...
sy sokee jek akak merapu byk2..hehehe...


kak, leh x buat tutorial ntuk letak ad nuffnang antara entry...?? sy xjmpe le kod yg nk kena tempek kod nuff tuh..tolong2...

vagg© said... [Reply to Comments]

maklang biasa kalo dtg mood rajin.. penah buat 6-7 entry sehari. sbb suka gile merapu kan. dahle taip panjang2. ok xmo bc sukati la.. sbb taip tuh nak bercerita sendiri.

tp kalo dtg mood malas.. berhari2 tak update pun ye.

sape la kita nk ckp entry org mcm sampah, ok.. kalo tuan punya blog tu rasa senang menulis, sukati dia la.

INI BLOG.
BUKAN FORUM, yang kita boleh sesuka ati nk kondem tulisan org ada kualiti ke tak.. macam sampah ke tak.

lenkali dr ckp mcm sampah, cakapla macam KUIH ke kan.. walaupun takat baca je pkataan kuih tuh tp xleh makan.. at least, boleh feeling mkn kuih gak secara virtual wakakakaka hape aku merepek nih. ok lapar, nak pegi makan kuih dulu hahaha.

keep on vlogging dr maklang!

Qila Azali said... [Reply to Comments]

ala entry akak bebanyak pon sume best2.. tak penah pon nampak mcm sampah ke ape.. dorang tu yg post ayat tu, yg tu mcm tu sampah laaa.. haha.. :p

shadowz said... [Reply to Comments]

ermmm... ermmm... saya rasa la kan.... orang yang cakap tu nga tertekan tu.. xpun nga badmood pasukan bola kegemaran kalah.. xpun bru pas cirit birit.....

Tu yang hangin semacam tu... hehe...

Mayb pada dia entry sampah, tapi pada orang laen x... betol x...?

Contoh paling bes mase nisa tepuk2 tangan adik dia panjat tangga tu... mayb ada orang piki "baby panjat tangga pun nak post..."

Tapi pada org laen mcm saya contohnya, naek senak perut ni tergelak... hahaha

Kan ke bagus memberi keceriaan dan kegembiraan kepada orang laen...

p/s : Akak wat la pagar kat tangga tu bia dy xbole panjat lagi, mcm kat LRT tu ke... ehehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy xkisahlah vp..kalu smpat sy bc n3 tu sy baca n tinggal komen kalu tak tertinggallah sy n3 vp tu...

ala sbnarnya blog kita suka ati kitalah kan vp..peduliklah org ckp tu

Uruchimaru @ kf said... [Reply to Comments]

tgk pada isinye vp,kata org jgn menilai buku dari kulitnye jadi terpulglah pd bloger dan reader..!

zia said... [Reply to Comments]

betul2..blog sendiri..sukatila..klu rasa mcm sampah jgn masuk..janji kita punya entry tak menguris pihak lain hehehe..

ieyka02 said... [Reply to Comments]

kalau belog kak jemah 20 entry sehari pon xpew..best bce nie...heheh...tgk cica tgk anoi...comel2 dorang nie..gaya mcm2esp nica tue..hehhe

ELLY said... [Reply to Comments]

lagi byk lg bagus...ada jer benda nak baca...pastu wat org sntiasa setia m'baca blog VP (w.pon kdg2 x t'baca)...hehe ;)

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

sy sokong, n3 kiter blog kiter ikut kiter la kan berapa pun n3 kiter nk tulis... hr2 mcm2 kejadian berlaku... so byk la n3 kan..teruskan vp tulis n3..pedulikan apa org kata..kiter tetap bc blog ni

Ummu~Ishak said... [Reply to Comments]

maybe.. yang dikatakan 'sampah' tu jenis entri yang tak menarik/takde manfaat/kosong semata2.sebab tu dikatakan sampah.
entri banyak tapi kalau semuanya 'berisi' takkan dianggap sampah.
yang sebaliknya tu yang dikatakan 'sampah'

makdara terdiva said... [Reply to Comments]

blog sendiri..suka ati sendiri nak buat N3 ape pun..haha!..tapi sampah2 pun..tetap org baca.. :)

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

vp, pedulikan mereka. yang penting semua entry vp tetap menarik wpun 10 kali sehari buat entry. :)

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

entri mcm smph ke x.. sy tetap sokong kak VP berblogging..sbbnyee.. i likee ur writing maa.. full stop!!haha

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [Reply to Comments]

wahahh kak jemah dah tukar background.. tak pasan.... bz maa.. tak smepat blogwalking.... hehehe


alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

Mak Su said... [Reply to Comments]

saya anggap blog macam diari / jurnal , so i think it's ok

RieNa said... [Reply to Comments]

pedulikan je. dia suka, dia baca, kalau tak suka, sapa suruh dia masuk blog kita?? kan?kan?kan?

sukahati kita lah, blog kita. bkn blog dia.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said... [Reply to Comments]

sila hapdet je cam biasa...lantak la org nak kata pa...tau x klu belog ni x di hapdet , sunyik la hidup saya....hahaha bosan wei...dia dengki tu...x kira vp hapdet gak sari 5 kali....

danishahumaira said... [Reply to Comments]

x de la jemah saya biasa je, terpulang pada individu tu

Zack ~ 'A said... [Reply to Comments]

sy suka baca belog kak jemah..
fedulik la apa org mau kata..
:D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^