Follow Viruspadu

Tuesday, June 29, 2010

Shape Your Body With Premium Beautiful

Adakah anda ingin kelihatan hebat secara tak semena-mena, dan merasa yakin dengan diri anda sendiri? dah takyah susah-susah nak tarik napas bila pakai baju yang terbaik dia punya cutting? semput mak ok tarik napas nak nampak vogue punya pasal.

Ada penyelesaian untuk anda! (eh kita sebenarnya :p)

Takyah susah-susah diet yang menyiksakan, makan budokkkkkk, sukan, tidak perlu makan pil, tidak perlu menjalani pembedahan! tapi kalau bersalin c-sect itu kes lain muhahaha tetiba. Jadi macam mana?

Hanya memakai Premium Beautiful!

ok cop cop kakjemah cop, dia yang warna hitam tu ek, eceh berangan dapat badan secantik itu :p

LIFETIME WARRANTY, Teknologi Inframerah Jauh dari JAPAN, bahan Akwatek & Akwadyne dari Jerman, eceh ayat!

Nak bayar Tunai boleh atau nak ansuran pun aci. kamu pilih :)

Siapa yang bayar cash ada diskaun la, dan akan dapat percuma 1 PB wash! phew lumayan buk. bling bling bling

Kebaikan memakai Premium Beautiful!

* Mengurangkan Stretchmark!
* Meningkatkan Sirkulasi Darah!
* Mencegah Kanser!
* Balance out estrogen and progesterone
* Period Pain/Menstrual Cramp
* Untuk Slip disc/Back pain (Certified by AMERICAN Chiropractic Association!)
* Kawalan pengambilan makanan anda
* Mengurangkan Migraine / Headache
* Mengurangkan gastrikKalau korang berminat,


sila hubungi shida di talian 012-2684440.

jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama PB dikebas orang, ceh ending siap nyanyi hehehe :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

mmg betul menjadik pd saya..badan paling ideal dlm tangan..xkurus dan xgumuk, kira ok lah tu. tp sekrg lepas bsalin..badan naik tp malas plak nak sarung..rasa nak tercekik sb ms beli ukuran kecik sikit..huhu, mahal tu..

wana said... [Reply to Comments]

wah. header kak jemah cantik banget. berapa harga PB ni?

makdara terdiva said... [Reply to Comments]

PB mmg ok sesangat..bila pakai..badan pun selim..tp kenala rajin..

sy pun tengah pakai benda alah ni skrg..dan mmg betul kalau dah pakai..nafsu makan tu kurang..sebab PB ni dah mengetatkan perut..huhu..

walaupun mahal..tapi berbaloi2..

az1ra said... [Reply to Comments]

Yup.saya setuju..kita kena amik saiz sekarang..bukan saiz idaman.
saya dah beli almost 1 yrs tapi boleh kira berapa kali jer pakai..
sbbnya susah yg amat bila nak pakai, tapi once dah pakai mmg best!

viruspadu said... [Reply to Comments]

ni yang buat macam nak beli jugak ni hehehehe

~ain said... [Reply to Comments]

memang best ni kak jemah.. kena rajin pakai. tapi kak jemah udah kurus kerempeng, tak perlu aaaaaa nak kurus lagi.. hahahaha (dengki sbb kak jemah kurus)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^