Follow Viruspadu

Friday, June 04, 2010

Sudah jatuh hati sama ini kamera |0|

kopipes dari belog xiaxue yang ohhhhhhh very the cute

saya teringin sangat nak kamera macam dia huhuhuhuh. leng oooo

cantik sangat

comel sangat

kalau baca belog xiaxue, selalu terfikir.

cantiknya diaaaaaaaaaa
macam mana nak mekap macam dia eh
licinnya muka dia
lawanya dia

ohhhhhhhh

eh. sebenarnya nak cakap pasal kamera kan.

cantikkan kamera tu, maksud saya accesories tu. saya suka sangat mcm tu. bling bling bling.

my oh my. kalau saya dapat. pehhhh tido tersenyum dibuatnya. mungkin saya akan senyum tak henti henti semalam 7 hari hahaha.

disebabkan sangat teruja. nah saya gugel hahaha. cute ohhh











sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

purplelurve said... [Reply to Comments]

mmg suka baca blog dia gak. she's one of my favourite blogger! tapi kan dia byk photoshop pics dia..so paham2 la. anyway, love the bling2...suka cam itu!

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

serius lawa

Cik Pah said... [Reply to Comments]

vp. diamonte bling bling tuh boleh beli dan buat sendri..rapi biler dah buat rasa macam syg pulak nak guna kan..

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hihihi kak vp

cuba letak bling2 gitu kat kamera baru en.laloque tengok dia kata apa

hahaha

larikkkk

Qila Azali said... [Reply to Comments]

qila pon bru jee mem-bling2 kan hp qila.. hehe.. beli rm3.90 je kat parkson.. (:

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

wa cantik sangattt
ni yang nak blink2 kan cmera rina ni hehee

kak jemah jom join contest kat blog rina jom! senang je. ade 20 adiah rina sediakan :D

http://rinastories.blogspot.com

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

kat pasar mlm cina selalu ada kelip kelip ni... selalu dia saiz 4 segi, so kena pandai2 la kita tempek kat gadget kita tu...

www.sweetdarling79.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^