Follow Viruspadu

Friday, June 18, 2010

Template Blog

Sekarang blogspot makin maju woooo.
nak template macam mana pun aci.
nak 3 column ke 2 column ke. click2 je dah siap
tak sampai 10 minit.

ini sudah baik.

terima kasih blogspot.

saje main2 dengan design template. lagi pun soon soon soon saya tukar template lagi hehehe.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Cik Pah said... [Reply to Comments]

tulah dah nampak da..tapi takut nak tukar..takut setting lari..

marinahunny said... [Reply to Comments]

aii jemah, cmne cpt sgt tu..sy terigin nk buat yg 3 column tp buat x prnh jadi..cmne ek?

soclose2213 said... [Reply to Comments]

wah ni mesti jemah tgh wat testing template..td color pink lain ni purple plk..

jemah nak tanya, klu nak wat page/tab tu kan untuk entry yang sedia ada bleh x?

jemah kan suka bergambar depan cermin..tingin tgk jemah masuk contest By Myself..jomla..tutup til 12.00 malam ni..hihi mekchu dah masuk tu..hahaha..

Mya said... [Reply to Comments]

sy pun takut nak tukar2 sendiri. sbb penah jadi..
godek punya godek, ke laut jadinya

Uncle Dol said... [Reply to Comments]

Cik Pah said...
tulah dah nampak da..tapi takut nak tukar..takut setting lari..

@Cik Pah, anda boleh save template setting yang anda pakai sekarang. Kalau rasa nak pakai template lama, cuma upload je saved template tu. ;)

Uncle Dol said... [Reply to Comments]

marinahunny said...
aii jemah, cmne cpt sgt tu..sy terigin nk buat yg 3 column tp buat x prnh jadi..cmne ek?

@marinahunny, dengan adanya sistem template yang baru ni, kerja2 mengubah column sangat mudah. cuma perlu pergi ke blogger draft dashboard. ni url dia, http://draft.blogger.com. dah login, click kat tab 'design'. kat situ, macam2 ada. ;) enjoice!

Ezrina - mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

samalah kita vp... ni pun i terai mengodam gak nih...bleh tahan gak eh...senang je nak tukar...

mrs.hanibunny said... [Reply to Comments]

heheh sila tukar kepada pink sbb saya rasa pelik berada di umah VP berwarna ungu... kui kui kui....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^