Follow Viruspadu

Thursday, June 10, 2010

Terima Kasih

Tak tahu perkataan apa yang harus saya ucapkan selain daripada TERIMA KASIH

Macam sejarah pulak daily hits boleh sampai 4k. rujukan daripada statistik nuffnang :)

Terima kasih korang

terima kasih
terima kasih
terima kasih

maaf kepada yang tidak dapat masuk viruspadu.com disebabkan error, office dah block sebab nama virus, pc ada virus conflicker etcetc. (eh macam mana dorang nak baca hehehe) nanti saya akan usahakan sesuatu ye. demi korang :)

terima kasih
terima kasih
terima kasih

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

ieyka02 said... [Reply to Comments]

belog best nie wajib bin harus jdik santapan ari2..laju2 update taw kak jemah n sian lak spe yg taleh bce tue kn..so kak jemah kne tuka la...:)

mekchu said... [Reply to Comments]

kenapa mekchu nye nak capai 300 pun payah? jemah tolong la promote kan mekchu ni.. konpem malatop kalahkan xiaxue.. hahaha

strawberi said... [Reply to Comments]

sama2.hihi

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

sib baik opis sy dah buleh...dulu kena block gak kak jemah nyer blog ni...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sama2 vp..dah boleh plak bc kat opis blog vp nie..smalam xbleh...

lily lotus said... [Reply to Comments]

sesama sesama sesama :)

Uruchimaru @ kf said... [Reply to Comments]

mak aii 4 k!



ape rahsia ni?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^