Follow Viruspadu

Monday, June 28, 2010

teringinnya dah lama sangat

huhuhuhuhu

bukan mudah. ye bukan mudah ye anak-anak sekalian eceh. ok bila kau dah punya anak dan kau teringin nak keluar tengok wayang midnite dengan suami tercinta memang tak dapat la nononononononohohohhohoh

nak nak pulak anak adalah kecil dan kena jaga sendiri memang tak duduk dengan family ke apa takde helper lagik. betul-betul la kena berdikari kan.

tapi saya teringin sangat ok. plan dah bertahun-tahun dah ni muahahaha. nisa dah 3 tahun dah. tahun depan dia sekolah kot. wahhhhhh tetiba rasa nak nangis anak dah besar. poyo!

kebetulan itu hari tido rantau. saya pun terus *tinggggggggg (idea mari)

"papa jom tgk midnite nak?"

dia diam.

"ala kita pegi masa anak dah tido la" ~sambil membuat muka bajet comel

dia diam.

harapan tinggal harapan je la. kalau dia dah diam tu kan. tensen haku. taknak cakap dengan papa. bluwekkkkkkkkkkk jahat jahat jahat. *merajuk (senjata paling last ni muahaha)

en.laloque ada hal malam tu, memang dia keluar. saya tinggal kat rantau dengan anak-anak. tiba-tiba dia call

"kalau cerita ni best tak?"

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha

ini berita gumbira ni wei. i likeeee

"cepat-cepat siap, wayang start 11.50"

:)

cepat-cepat siap. rasa macam first time nak pegi deting ok. dia punya xcited. siap berdebar-debar hahaha. poyo!

xcited sampai dekat parking pun nak snap gambar. sila maafkan kakjemah :p


kitorang layan the karate kid, yang jackie chan berlakon tu la. giler best cerita dia.

dapat seat paling depan sekali. betul2 depan. itu pun gambel je tanya kat kaunter sebab dekat skrin tulis dah habis. ni en.laloque nak cerita. kalau tak memang tak dapat la tgk.


kalau korang nak tengok THE KARATE KID tu memang saya cadangkan sangat-sangat la. siyes cerita dia banyak pengajaran yang kita dapat. cara penyampaian yang bersahaja dan penuh emosi cececece ayat tak boleh blah

nak menangis ada
nak gelak ada
nak melompat pun ada eceh tetiba melompat haha

terbaik ah jekican :p


papa, cerita ni next ye. nak tgk ah.


backup plan.

terus feeling2 jeniferlopez. kalau dapat tengok ni memang terbaik ah. fuh fuh fuh fuh fuh.

sekian dari,
maria lopez, adik jeniferlopez hahaha nak jugak :p




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

17 komen[s]:

Big Momma said... [Reply to Comments]

mah... nak puji nie. belog pinkish nie cantek bangat!!!!!!

Ninie said... [Reply to Comments]

suka sgt baca blog ni, suka sgt color pink!.. mmg cun..

Ninie said... [Reply to Comments]

sgt pink. suka sgt tgk! suka sgt baca!

Ninie said... [Reply to Comments]

suka sgt baca blog ni, suka sgt color pink!.. mmg cun..

Ninie said... [Reply to Comments]

sgt pink. suka sgt tgk! suka sgt baca!

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

wahhh bestnye,, bleh la nak tgk jugak......... romantik u... :)

Arin said... [Reply to Comments]

hari tuh bawak bebudak ni tengok toy story 3. gile lama tak jejak cinema, nak gak jejak. heret le bebudak ni.
try bawak nisa tengok toy story. sure dia teruja..

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhhhhhh.. so romantikkkkk...

n.a.j said... [Reply to Comments]

ain teringin nak diri mcm jennifer lopez tu ngan perut flat sejibik mcm dia..alala...

bila la boleh tgk cerita back up plan tuuu..hmm...

~♥ iella ♥~ said... [Reply to Comments]

cantek blog...

soclose2213 said... [Reply to Comments]

aduh jemah, cantik sangat la belog ni..nak wat cenggini la..huwa huwa huwa...

oneyani said... [Reply to Comments]

best sgt citer tu..yani pon baru lepas tgk..ade time nk nanges..time gelak...time semangat..dan time kecut perot..ahaha

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

waaaa..ni xleh jd ni..kak jemah dh tgk..lieza pon nk tgk jg la...

Hasney said... [Reply to Comments]

hmm bestnyer gi nonton sama2...akak pun dah merasa gaks..gi nonton sama2 lepas kawen..tp tk tgk midnightlaa..tgk...ptg jerk..tu pun ckp kt babysitter balik lewat sket..he3....tinggal anak jap..mujur ms tu baru dua anak..kira2...3 twon lps laa..

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

backup plan da bleh donlod kat torrent sjak blan lepas hehehe

sweet pink :)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

betul VP kalu ade anak ekcik nie xdaptlah tgk wayang feeling2 mcm ebrcinta dulu...:)

MasLieNa said... [Reply to Comments]

kak jemah anak tinggal kat sapa?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^