Follow Viruspadu

Thursday, June 10, 2010

tudung de zahra

ehem-ehem tudung baru saya sudah sampai |0|


tudung dari lovelygift :)


cun gilak. terletak ajer dekat muka. dua2 saiz M


ini tudung-tudung saya




nanti saya buat entry khas ok :)

tungguuuuuuuuuuu

kalau korang nak tengok-tengok dulu tudung yang lain-lain boleh la klik kat belog lovelygift


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to Comments]

most of tdg kita mmg de-zahra coz seb nie kita dealer tdg nie .. mmg terbaekkkkkkkkkkkkk compare to tdg2 yg lainnn ;-)

viruspadu said... [Reply to Comments]

diana,
la ye keeeeeeeeeeeeeee, dealer keeeeeeeeee... patut la nampak dia cantik je sentiasa :)

soclose2213 said... [Reply to Comments]

jemah kita punya tudung semua DZ..meh g belog saya,hihihi, brand lain dah tak pandang coz hati sudah jatuh cinta sama DZ..terletak kan aje kat muka..

viruspadu said... [Reply to Comments]

soclose
betullllllllllllll
terletak je atas muka
berbaloi2 bayar lebih

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,

saya pun pakai tudung De Zahra.......so far baru 3 kali gi terjah butik dia.....tp jgn x tau..sekali gi terjah....busuk2 5 helai saya beli....bulan lepas gi terjah..saya beli 9 pasang...hahahaahaha pening suami ku...nasib baik saya pandai wat muka mintak kesian...hehehehheheh
saya pun pernah beli online dr lovely gift.....berbaloi2....

-watie







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^