Follow Viruspadu

Friday, June 11, 2010

tudung syria

Dah lama saya jeling-jeling dengan tudung syria

tapi tak pernah terbuka hati nak try.

mungkin sebab muka saya bulat macam bola, jadi saya bimbang muka jadi tak senonoh.

nak letak gambar tudung, tp semua dalam blog personal online orang. takut kena marah wakakakaka.

tudung syria ni yang kena pakai dua lapis tu kan.

mcm mana rupa saya kalau saya pakai.
macam mana la agaknya
macam mana ek

hehehehehe


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

Asiah Termizi said... [Reply to Comments]

akak pakai apa2 pun cantik! muka bolat lagi sesuai pakai tudung syria tu. hehehe.

Mama Iman said... [Reply to Comments]

pakai je la jemah... beli yang murah2.. test dulu baru tau....
*aku kata kat org, tapi aku pun tak pakei*... hehehe

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

kak jemah, tudung syria tu kalau pandai adjust boleh bujur. kat opis saya dorg tetas sikit anak dalam tu kat belakang kasi terbuka so that tak la bulat muka...

ija said... [Reply to Comments]

try ajelah mmah..tudung ni lagi senang..basuh masuk dlm mesin, jemur, tak yah gosok/lipat boleh aje dipakai terus
aku kalau g jenjalan, tudung ni no 1.muka bulat gak..tapi fedulikkkk

eYra said... [Reply to Comments]

ala k.jemah try la..
msti ok nyer..

saya dlu pon tkt nak try..skali try dah jd tdg kesayangan smpai skrg..
tudung bawal dah lama tolak tepi(entah2 dah lupa nak lipat mcm mana..hehhe)

try yang jenis biasa dlu..jgn terus try yg nmpk bolat...

nti dah try jgn lupa tempek pic...

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

ala, akak kan cute, mesti bertambah cute pakai tudung tu.. try la dulu sebelum beli tu.. tanye pendapat kitorg, pastu dah puas ati, baru leh beli.. gituuu.. hehe.

Lin Hashim said... [Reply to Comments]

owh jemahhh.. try la satu tudung syriaaa.. daku boleh jual murah padamu hahah terpomot lak =P

nape takot muka nampak bulat ek? hehe kalau jenis tak ketat tu dia boleh adjust kasi muncung skit kat depan tu. kalau ketat tamo gak nampak bulat muka ada org tetas kat blakang inner (anak tudung tu). tapi comel la pakai bulat ngam kat muka. sbb standard syria mmg bulat.

try la satu. try yg murah2 je dulu. bila pakai skali rasa nak tambah lagi koleksi hehehe.

tetiba rasa nak sewa iklan kat sini hahaha =P

Cik Jah said... [Reply to Comments]

mula2 saya pun takut nak beli sebab muka saya pun bulat mcm bola...tp dok kenang2 bila la muka saya nak jd bujur sirih huhuhuh ~ x dak harapan! jdnya saya belasah gak pakai. ek ehhh not bad la hahahah prasan...tp ok la senonoh la jugak....try la jemah..

Asiah Termizi said... [Reply to Comments]

ha kak kalau nak beli tudung syria tu, anak dia tu beli la yang jenis cotton. kalau nak tentas macam kancilbiru cakap tu, dia nanti jadi tegak terletak, tak ada la melepek sangat. hehe.

viruspadu said... [Reply to Comments]

Asiah Termizi
ye ke muka bulat lg ok? nanti lg bulat kot.

Mama Iman
jom try nak? eceh

Kancilbiru
tetas cane ek? mcm blur :p

ija
hahahahaha boleh masuk mesin tu yang membuatkan aku nak beli sekarang ni hahaha

eYra
makin semangat lak nak try ni hehe

-eLyNhere-
a ah akak try kumpul kekuatan nak beli ni hahaha

Lin Hashim
wah terus pomot kannnnn. hehehe. suka lak dgr jual murah tu. huhuhuh. ok kalau minat emel je kita sembang2 :)

Cik Jah
cikjah kamu cantik :p

Asiah Termizi
oh tips terbaik. nanti saya carik mcm tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^