Follow Viruspadu

Thursday, June 24, 2010

Tutorial Title Blog

Maira tanya saya dalam fesbuk, macam mana saya buat title kat atas tu, "Ini Belog Jemah, Bukan Nama Sebenar"

salam, kak jemahhhhhh, hee.. tumpang tanya boleh?
mcm mana ye nak letak mcm kt blog kak jemah tu? ini blog jemah. bukan nama sebenar.


dia syak saya pakai code html dalam koding.

tak ah, saya edit kat sini je, klik settings tab, kendian klik basic tab, dah edit title :)

tadaaaaaaaaaaaaaa megik hahahaha

tutorial mudah di pagi hari yang harap dapat membantu.

inginkan tutorial sila tinggalkan soalan dekat sini, jangan malu tanya soalan yang mudah, takpe. mudah atau susah sesuatu soalan, jawapan yang menentukannya. wahhhhhhhhhhh ayat. saya sendiri tak paham hahahaha

ok daaaaaa


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^