Follow Viruspadu

Friday, June 11, 2010

Wall Deco

dah lama saya tidak buat entry You Pink My Heart kan hehehehe. lately macam ada je mesej yang saya terima mintak suruh sambung. ni yang berkobar-kobar ni hahaha. tapi biasanya janji mcm ni takyah tunggu sangat. sebab ada kemungkinan kak jemah pura-pura terlupa lalu tunggu orang emel lagi suruh sambung hahaha.

akan sambung juga satu hari nanti :)

sebenarnya nak tulis. dah lama saya tak tulis entry pasal deco rumah saya kan. dah lama tak tulis pasal english style. tah abis2 dengan shopping baju kasut kain dan sebagainya. rumah memang sangat tak terurus. sape datang rumah saya, kalau dapat jumpa fridge kat dapur dia memang terer hahahahaha

erm. sekarang saya tengok mcm ramai je suka buat wall deco ni kan. mcm best. saya macam teringin pulak. tapi tak tahu la laki den mcm mana. dia suka ke duka ntah

antara gambar-gambar wall deco yang saya berjaya kopipes dekat gugel. sori kalau itu gambar peribadi. mohon ditinggalkan komen jika enggak ijin. eh apa bahasa aku ni

ini lawa. tp ni macam gambar gantung dekat dinding pulak


ini kena pandai cari angel. kalau tak hancus kelaut!


simple but nice. me like :)


cantik juga


alololo comei


suka kan.




kalau dpt bilik mcm ni. saya tak kuar bilik wooo



terpaling minat dalam2 banyak gambar



comei




wuhuuuuuuuuuu

berapa ek kos buat wall deco mcm gini. mahal ke?

kat mana nak beli ye?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

14 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

minat jugak tapi xrerti nk tampal..takut tersalah tampal jd lain kang..sy pernah nmpak kat jasko n carefour dia jual kat booth2 kecik tu..ala kdg2 kan ada stall kecik2 tu..ha kat situlah..

kumichan said... [Reply to Comments]

kalau deco yg simple2 tu tak mahal kos dia...kat rumah sy pun ada gak buat sikit2 mmg cantik lah....

yong ibu chem said... [Reply to Comments]

terai beli kat sini:

http://www.homeideasshop.com/

kita selalu beli kat sini :)

MASYA said... [Reply to Comments]

hehe tentibe nyebok kan...ha org dulu penah beli..wat ket bilik tido...sweet je..hehe...sile nengok kat sini...rambang mater u...
http://www.coocolor.com.my/

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

kat sini ada jual http://www.decohouz.com/

nama saya katy cat...hahaha said... [Reply to Comments]

try tgk website nie

www.stickjoy.com.my

:)

nama saya katy cat...hahaha said... [Reply to Comments]

http://www.wallstickershop.blogspot.com/

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wahhhh, dah lama dag VP xlayan deci hikhik..

i ada tag VP... nnt tgk blog ekkk..

m'Z faRa.. said... [Reply to Comments]

ala kak..wat sendiri jek...g carik kat pasar malam deco nieh..n tampal sendiri..macam2 bentuk ade kak...

lily lotus said... [Reply to Comments]

eh..kat ikea ada banyak :)

Miss Moon said... [Reply to Comments]

salam mah ..kalau nak cari sticker for kids room ley ke sini

http://tepektepek.blogspot.com/

and kalau nak wat frame fabric ley DIY . just tempah frame kayu around RM 10 kat kedai frame kan then pegi beli kain kesukaan anda n just wrap kan frame kayu tew . Ley tgk contoh di blog moon

http://miera301.blogspot.com/2010/01/dalam-kesamaran.html

ni pun ai cilok idea kat ikea n google ekekekkekeke janji jimatssssss

Arin said... [Reply to Comments]

VP , banyak skrg online yang jual. even kat pasar malam pon ada jual wall decor ni sekarang. Cantik2. Kalau kat pasar2 malam harga lebih kurang RM5-RM15 tengok pada saiz . Tapi yang penting kena pandai tepek and pandai adjust. Kalau tak sayang lak kalau dah tampal.

Sellynna said... [Reply to Comments]

kita bli kt One-Stop superstore jek.. tp gambo ranting la.. dlm RM5 jek.. ada gak gambo bunga2.. kena pandai carik..

melatizumia said... [Reply to Comments]

mmah, adik ipar aku ada wat bisnes nie. Dia ada katalog yang bapak besar. kalau ko nak tengok, call dia 017-3012645 (Ida). Cakap jer nama aku, silap2 dia boleh bagi ko installment.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^