Follow Viruspadu

Wednesday, June 30, 2010

why! why!


sampai hati dia tercabut di saat-saat saya kelamkabut nak pegi PD pagi semalam.

heiii sabar je la.

ok kalau korang berhati terang sesuci embun pagi. teka mcm mana jemah nak pegi PD

a. dia tak jadi pegi PD
b. dia pegi pakai seliper pink
c. dia balik rumah tukar kasut
d. dia menangis lalu mendapat derma kilat kat opis
e. pinjam kasut kawan

kalau pilih betul. memang terer.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

20 komen[s]:

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

hiks...sian...

aku jawab jugak la..ko pinjam sliper mak cik cleaner opis ko kot mmah!

KV said... [Reply to Comments]

pinjam kasut kawan

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

saya jawab E

hehe

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

jawapannye ialah B

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

alamak.. title entry ni cam status YM den jer.... lebih kureng begini.... "Frust.... why? why?? why???".. hahahahahah

nurul said... [Reply to Comments]

ANSWER : B or E ...ehehe...hebat?? :P

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

e. pinjam kasut kawan..hehe :)

che ann said... [Reply to Comments]

jemah..sebenarnya tgk niat tu mcm mana..tp kebarangkalian jawapan tu mcm semua ada

ataupun mungkin dia nak suruh beli sandal beach kaler pink (sbb nk g PD kan..)ngeh ngeh..

kumichan said... [Reply to Comments]

saya pilih ( d ) ....betul tak ?

Ms Syatilla Rozaini said... [Reply to Comments]

hai kk jemah...i lame dh jadi silent reader kk jemah n link kn ngn blog i..i rase kk jemah pg pai selipar pink:P

n.a.j said... [Reply to Comments]

c..balik umah tukar kasut?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

jmpnnya B...

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

isk nebes giler mcm nak jawap pekse je ni... peluh dah tapak tgn.. haha over!

rase e kot? takpun c.

isk... dupdapdupdap~!

lydzar said... [Reply to Comments]

jawapan dia, ada kasut lebih (ntah-ntah ada rak kasut dia) kt bawah meja kt opis. so pakai kasut tu lah bawak p pd

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

B...

RieNa said... [Reply to Comments]

bila k jemah nak bgtau jawapan ni..?? berdebar nih. hahaha

shaliza said... [Reply to Comments]

jwb pekse kalu kita kn wat analisis kan..kan..so mungkin mcm ni kut
a. dia tak jadi pegi PD-x logik,mesti kn pegi gak
b. dia pegi pakai seliper pink-x logik gak,x official (mcm tahu tujuan)
c. dia balik rumah tukar kasut-logik dan logik--inilah jawapan nyer
d. dia menangis lalu mendapat derma kilat kat opis-manaleh lagu tuh
e. pinjam kasut kawan- takdak hok sama size kut...

hehehe apa2 lah...ada gift dak ni?

Nazlan Zuriani said... [Reply to Comments]

kita jawab A....
baik tak yah g pd kan kak jemah....
bg alasan selipar putus....
hahahaha

lily lotus said... [Reply to Comments]

pinjam kasut kawan kot...

mekchu said... [Reply to Comments]

pinjam selipar jamban mekchu... hahaha.. sbb seliapr itu berada di luar kawasan pg td.. hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^