Follow Viruspadu

Monday, July 05, 2010

Bengkel Dasar Keselamatan ICT :)

update secara langsung. orang lain kalut diskas pasal dasar saya kat belakang update belog hahahaha

urusetia marrrrrrrr, keje dia memang posing je, pantang kamera lalu je terus pos maut canne tu kan hhahaha.

ok takleh update panjang2. gambar kakjemah yang meletop2 akan menyusul kemudian :) wah meletop tak boleh blah


orang-orang kuat saya ni. semua rajin2 belaka.





tepi pantai :) best shot from kamera cekai.


kitorang dalam perjalanan nak pegi layan teh tarik getah lastik, (nama kedai cipta sendiri hehehe)

eh saya nak siapkan agenda esok lak. tido lewat la jawabnya malam ni. rindu nisa rindu anoi rindu papa :)

push push push *terus feeling2 dalam bilik bersalin apa cerita :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

mekchu said... [Reply to Comments]

teh tarik getah plastik adalah terrrbaik!!! kalo ikutkan hati nak tebalik kan je meja tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^