Sunday, July 25, 2010

Bulu Mata Palsu

Hari ni bosan. semua plan macam tak jadi sebab malas. Terlalu malas kot.

Plan pagi-pagi nak gi joging, cancel!

Plan nak masak sedap2 untuk tengahari pun cancel sebab malas nak kuar rumah beli lauk. Kesudahannya masak sardin je hahahaha. Tapi elok gak tu jimat belanje gitu kan.

Tadi, disebabkan kebosanan yang melampau dan dibekalkan sedikit kerajinan eceh. Saya pun teringat *tinggggg (sound efek)

Eh hari tu ada menerai beli bulu mata palsu. Nak terai ah. :)

susah giler okehhhhhhhhh. sebenarnya macam mana nak pakai bulu mata ni eh?

lepas letak gam. lepas tu letak kat bulu mata kan. tapi tak lekat2 lah.

masa lekatkan tu kena bukak mata ke kena tutup mata eh?

dah la mata gigil tangan gigil. parkinson sungguh. setengah jam saya try tak jadi-jadi. kesudahan diaaaaaaaa

"papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tolong kejap"

hehehehehe lalu suami pun datang resq hahaha.

"ishhhhhhhhhhh macam-macam la mama ni" bebel-bebel pun dia tolong gak :)


tadaaaaaaaaaaa. giler sepah. bulu mata nampak dabel terus. memang comot.

tsk tsk tsk.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

wow...jelita! tapi tang mata jer...larikssss...

suzzsuzie said... [Reply to Comments]

cantiknya pakai bulu mata palsu....klu panjang kena potong tepi ikut saiz mata...lepas tu letakla gam, biar kering jap then tampal je....

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

hahahah...bab masak ke laut...bab try...laju je...

nasaoji said... [Reply to Comments]

dpt bayangkan kak jemah melaram kat umah.. ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

rajenyerrr kak vp berbulu mata..hihii

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

xreti nk guna tu..takut kalu sy pakai terus mata xboleh bukak sbb dia pakai gam kan?..mennagis rozita che wan tgk bulu mata vp nie..he he he

Alida Ali said... [Reply to Comments]

ctk la tu kak...

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^