Follow Viruspadu

Tuesday, July 06, 2010

Cuci-cuci mata :)

Malam-malam ni cuci-cuci mata dekat CoachLover1980 :), tokei dia ni kawan saya ni, nama dia wynn. kawan sekolah saya. dari sekolah rendah sampai menengah sama. suka la tengok kawan-kawan berniaga. i likeeeeeeeeeee.

kalau korang pun minat handbag, jom korang klik follow kat blog dia hehehe, kang kalau dia apdet handbeg baru kang senang nak tengok lalu berangan hahaha

takpe, sekarang berangan dulu. lepas tu simpan impian. lepas tu main kutu. hahahaha tetiba main kutu kan. yelah kalau main kutu je la dapat simpan duit pun. kalau tak memang takde lah.

saya dok usha-usha sambil berangan, ni kalau dapat ni best ni. memang terbaik :)

Coach Poppy Signature C Groovy Handbag Purse 13834 RM660 :)

kalau dapat yang macam ni senang simpan telekung, simpan botol susu, simpan buku, simpan pampes anak ni, hahaha seb baik tak cakap simpan tv 42inci sekali. ha baru la betul2 over kau!

Coach Patchwork Multcolor Tote Handbag Purse 14868 RM930

henbag tali satu ni yang saya tengah usha giler2 sekarang, ni akibat jeles dengan mekchu beli guess tali satu terus terpedaya nak beli beg tali satu jugak

Marc by Marc Jacobs Dr. Q Hillier Hobo RM1680

yang ni design dia meriah, saya tak pernah ada beg mcm ni lagi

Coach Wall Graffiti POPPY Glam Tote Bag Purse 14987 RM930

handbag mcm ni pun saya takpernah ada lagi. bentuk V. atas besar bontot kecik.

COACH Poppy Signature Bella Bucket Tote 14569 Rose RM850

tak pasal-pasal korang pun kena cuci mata jugak.

best la tengok handbag lepas tu berangan dapat beli phewwwwww.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

tergoda tp mampu melihat dr jauh ajer... huhuhuhu. cantik bangat bag itu...

Ms Syatilla Rozaini said... [Reply to Comments]

kk jemah...i like!!!!!!!td mata ngntuk dh tgk gmbar2 hndbg ni trus segr bugar..i mmg sokong sgt kalo u beli kesmua hndbag ni:P

Mr N Mrs |mran said... [Reply to Comments]

as much as i want to avoid coach stuffs, somehow mcm lagi senang jer nk ternampak coach ni kt mana2 blog. haha. malam ni jiwa kacau lagi lah sbb tertengok coach dekat blog u ni. haihhh. tadi tertengok ada org tu angkat kotak handbag chanel besau..haihh la lagi..

gulp!

oh btw, am new here, sajer blog hop termasuk sini :) hello to u

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

adoi..geram2 tgh coach poppy...

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

bgus r kak jemah tlg promote skali... nnt2 sng sy nk wt kptsn nk plh yg ne 1

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ni yg xbest ni kalu sy berangan2...sakit jer ati sbb xdpt..kang sy kumpul duit tuk beli hbag tu tetiba ada plak yg lebih penting kene beli..camno...tp serius beg2 tu sgt cantik..mgkin dlm tahun2 depan ke br sy dpt beli..he he he..

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

mmg peminat coach...cantik tuu

n.a.j said... [Reply to Comments]

cantiknya cantik yg vp dok aim tuu...

cuci mata n berangan...

viruspadu said... [Reply to Comments]

Intan ~ Nur Azlina
yelah, dpt tgk je skrg tsk tsk tsk

Ms Syatilla Rozaini
beli semua, wahhhhhh kena tunggu jadi jutawan dulu nih hiks

Mr N Mrs |mran
hai salam kenal jugak

:: p R i n c E s S _ N ::
tu la pasal, geram geram geram

LaLaLOLa
ha cepat pilih lepas tu order

Softtouch [Hanim]
takpe. dpt nanti tu.

Kazaztan Team
cantik sangatttttttt

MasLieNa said... [Reply to Comments]

tg saja ja..tak mampu jugakk la.....kak jemah bgtau cmna nak buat duit nak beli coach ni.hehee







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^