Follow Viruspadu

Saturday, July 24, 2010

Despicable Me

3D lagi okeh. patut la en.laloque macam terkejut giler masa nak bayar duit tiket hahaha. tp dia tak tunjuk la kat adik kaunter tu. dia mcm biasa je buat muka pembunuh upahan dia macam biasa je la sambil cakap dengan saya, "ma bayar dulu, papa takde duit kecik" hahahaha siottttttttt

lepas tu la baru dia komplen kat telinga isteri dia
"mak aihhhhhh satu tiket lapanblas hengget mahalnya"
"eh ye ke mahal"

hahaha bini lalok mana tahu harga tiket wayang wokkkkkkk. nampak sangat tak penah bayar. kalau bayar pun main bayar je. kalau nak kena tipu senang sangattttttt ish ish ish notgood!

tiket wayang adalah jam 9.20 malam.

jadi semalam pulang dari kerjaan. lepak kat rumah la dulu. masak2 makan malam. makan-makan. tengok2 jam dah 8.30 dah. baru hegeh2 nak mandi hehehe.

"maaaaaaaaaa cepat dah kul 9 dah niiiiiiiiiii"

wahhhhhhhh en.laloque dah berjangkit dengan abah saya ok. suka tipu masa hahaha. macam la saya tak tengok jam sebelum masuk toilet. chaitttttttttt.

kul 9.01 minit malam. baru keluar rumah. ala jasko dokek bonar la dengan rumah kakjemah. lima ke seploh minit sampai sudahhhhhh okeh. apa nak kalut-kalut ntah.

"pa singgah jap tempat tuttttt tutttt tuttttttttttt nak beli tuttttttttttt"
hahahaha sempatttttttt kan. lalok layankan je laaaaa. tak perasan jam kul berapa. rasanya 9.15 kot.

habis membeli. cari en.laloque ngan anak-anak dengan tempat game. baru teringat nak tengok jam. eh papa dah 9.35 lahhhhhhhh. cepattttttttttttttttt

jalan macam ribut dah masing-masing.

sempat singgah beli popkon lagik.

oh ye terima kasih iznie kasik hadiah kat anoi. tu anoi pakai tu nampak?
comel sungguh legging itu ok. oh ni satu blogshop yang ada jual legging budak yang cun saya tengok :) . siap ada stokin comel gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr. geram nyaaa tgk. ishhhhhh.


"eh 3D la mamaaa, patut la mahal"
"hahahaha patut ah"

jadi kitorang pun dibekalkan dengan spek la. spek 3d tu.

masuk2 wayang cerita dah start dah. cis!

macam mana cerita dia?
BESTTTTTTTTTTTTTTTT. Kelakar ada. CUTE ada. SEDIH ada. mcm2 emosi ada.

cerita dia mcm ni. si gru ni dia nak curi bulan ok. dia nak curi bulan nak bawak balik dunia. itu je poin dia. tapi dia punya jalan cerita memang tak boleh blah. best sangat.

untuk budak-budak?
Budak-budak macam nisa dengan anoi mungkin tak sesuai kot cerita macam ni. sebab budakkan dia cepat bosan sikit. cerita ni memang best. tp kalau budak dah pandai fikir ok la. macam umur 5 tahun ke atas kot.

tengah2 cerita nisa dah bosan dah.
anoi lagi la terus tido. tahu2 tido je.

nampaknya anoi dah boleh bawak tengok wayang dah. hehehe. kalau macam ni punya baik. nanti mama bawak tengok wayang lagi ye sayang :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Leen said... [Reply to Comments]

Teringin nak tengok tp x ada chance lg..

viruspadu said... [Reply to Comments]

leen,
bestttt. gi la tgk tau :)

MieZa said... [Reply to Comments]

tak tgk lg taw..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^