Follow Viruspadu

Friday, July 02, 2010

Disebalik kejayaan kamera bling bling :p

Masa saya beli phone sticker bling-bling tu, hati xcited toksah cakap la dia punya xcited macam mana. siap tangan parkinson bagai hahaha.

habis je waktu kerja, dalam masa tunggu en.laloque call ajak balik hati terus melonjak-lonjak nak godek ini bling-bling. rumet pulak bagi kata sokongan. terus datang semangat pahlawan eceh tetiba pahlawan :p

tokei allaboutnegerisembilan la kena paksa dengan saya tampalkan hehehe, ohye saya penah buat entry pasal all about negeri sembilan kat entry ni.

hari tu qila kena paksa tolong saya bling2kan cover henset, sekarang giliran capogrande la fulak. bagus tul la kawan-kawan saya ni. baik la sungguh. see see saya akan opismate yang baik baik kan :)


teliti je dia.


tapi tak sempat habiskan sebab en.laloque dah call ajak balik.

sempat dia pesan kat saya

"zai, dah siap tunjuk, harapan aku tinggi" ~ayat lebih kurang

harapan tinggi tu yang tak tahan tu. hahahaha terus bertambah nebes ok.

balik rumah terus gigih lekat tampal. siap gaduh2 dengan nisa. nisa nakkan sticker tu saya tak kasik. menangis2 dia

"mama kedekut!"

pedulikkkkkkkkkkkk

hasil dia pun saya dah tempek dekat entry itu hari kan


Kat mana nak beli sticker phone ni kakjemah?
kat stall accesories sepit2, keronsang, beg2 rasanyalah. mcm banyak belambak2 je kat jasko ada, kat seremban parade ada kat terminal one ada. jadi saya buat kesimpulan mana-mana shopping komplek pun ada. cuma harga dia je yang lain-lain. harga dia dalam anggaran RM3 - RM12 la.

tq my fren

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

MAMA's BABY SHOP said... [Reply to Comments]

hi kak jemah,

wah cantek nya kamera dia.. dah ramai org suka letak blink blink ek skrg nih..

jom jalan2 ke mama shop ye

http://mamababyshop.blogspot.com

~♥ iella ♥~ said... [Reply to Comments]

cantekkkk..siap warna pink lagi (klu tak silap mata memandang la..)
tapi sy tak berani nak letak bling2 tue kat hfun @ kamera...tangan tak kreatif,takut jadi lain macam.. bling-bling jadi blong-blong..hehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ooo kat kedai acc yer..nnti sy cr..TQ

shadowz said... [Reply to Comments]

akak..... xde baki lansung ke nak bagik kat nisa tu? kesian dia....

shadowz : xpela nisa, kita g bli laen la ea... mama nga xcited sgt tuh...

nisa : mama kedekut.... nisa beli yang lagi bling2 dari mama....

hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^