Follow Viruspadu

Sunday, July 18, 2010

Hingga Menjilat Jari :)

yummyyyyyyyyyyy


semalam kitorang sekeluarga dapat jemputan hari lahir najmi bakal menantu hahaha. terus bakal menantu gitu kan.


najmi :)


dugaan betul okeh nak hadir besday party ni :p

pagi2 bangun baru teringat saya takdak baju oren. apakah apakah. tu pun seb baik teringat kena pakai baju oren lepas chating ngan incredibledesign yang desin blog saya neh. hahaha boleh gitu. dia yang ingatkan supaya pakai baju oren. saya sumpah lupa.

"papa hadiah belum beli"
"ok jap lagi kita gi beli"

... dan cubaan mengambik kesempatan yang ada

"papa, belanje baju sekali ek"

... justeru mendapat jelingan yang tajam. dalam hati. "cis terkena lagiiiiiiiiiiiii" hahahaha lariksssss

so kitorang pun pegi la membeli apa yang patut. sekali mertua call. sepupu nisa nak jumpa nisa sangat-sangat. kesian pulak lama sangat tak jumpa kan. masa tu jam dah kul doblas dah. nak gi besday party kul 3. perjalanan dari seremban ke rantau adalah sejam. pegi dan patah balik amik masa 2 jam. haaaaaa canne tu. so dapat lepak rantau sejam je gitu. tu pun macam calicaplen dah. dengan nisa buat perangai. grrrrrrrrrrrrrr. sakit hati yang menggegarkan jiwa.

2.35 kot bergerak dari rantau. tp elok2 je sampai kul 3. hahahaha. en.laloque bawak kereta tak laju pun ek. apasal cepat sampai ek.

ooooo kalau sejam perjalanan tu kalau driver dia bernama JEMAH. harap maklum. hahahaha.




kameramen adalah ilyn virgobiru. dah mekcu tanya pandangan saya, saya sajeskan virgobiru ni. sebab dia je yang saya kenal kek somban. ilyn ni wife FF, FF tu student praktikel saya dulu :)

ada siapa2 kameran dari seremban. meh kenalkan diri. kot2 ada orang tanya saya kang. leh saya rekemen2 kan. korang jugak yang untung. bukan jemah, kakjemah dapat apo??? dapat pahala :P

laloque the ironman.

mekchu ni dia menang contest drypes ni wei. untung ah. sebab drypes taja dan bayar semua perbelanjaan besday party anak dia. memang terbaik ahhh



oren mata hitam ku!




selain daripada makan-makan. game pun ada. hadiah game pun disediakan okeh. bestttt



kitorang dengan chicky. nampak kah anoi dah menangis2 ketakutan? hahaha


family oren


dpt gudis lagi.





ok dah tu je :)

selamat hari lahir menantu :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Mya said... [Reply to Comments]

selamat hari lahir najmi :)

http://blogmaya.com

mekchu said... [Reply to Comments]

ohh besan ku.. terima kasih sudi dtg dgn pakaian yg last minit tu.. kalo dpt gegirl, wat tema pink.. harus..

thanks jugak bg present yg mekchu sendiri pun kedekut nak belikan utk anak sendiri.. hahahaha.. time kasih byk2..

eh, 1 kerusi muat 2 org??

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

waaa.bestnya birthday party di sponsor..untung2...pakai orange mcm peminat holland dah...oranje..

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

wahhh...orange nya kak jemah ;p Family orange with the ironman ;p *tepuk..tepuk..tepuk ;p

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

wakakakkaa xtahan last sekali ayat nak gak "selamat hari lahir menantu" hahaha nak dijodohkan ngan sapa ni? Nisa ke anoi ni. lawak la kak jemah ni.. hahahah

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

cun nye kaler oren VP sekuarga.. kecik2 dah ade menantu yer hikhik

nasaoji said... [Reply to Comments]

oreng- tingat zahid af!..

cantik r baju oren kak jemah!.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^