Follow Viruspadu

Monday, July 05, 2010

I Have a Date With Spring

Title memang takde kena mengena langsung. harap maklum :), mcm tak biasa dengan kakjemah kan. kadang-kadang cerita pasal ikan, tajuk dia ayam hahaha. pedulikkkkkkk

semalam saya pegi ecurve, ada hal sikit. dah alang-alang saya sampai awal. kitorang dah setel beli skin laptop yang pink pink itu. saya melayan en.laloque mengasah skill dia memetik d3000 dia. erm saya layan en.laloque ke en.laloque layan saya ntah hahaha.

tapi syiok pulak bila tengok hasil dia. walaupun saya tengok sama je. en.laloque la bgtau. yang ni nak nampak timbul la apa la. ini kalau yang gerak je nampak sharp. saya tak kisah, janji muka saya senonoh masa tu dah cukup cantik dah saya tengok hehehe

berlatar belakang kan IKEA



berlatar belakangkan karok :p



tak pasti ini gaya apa. terima je lah hahaha. iklan ubat ketiak kah?


no komen nehi nehi nehihe :p


romantic mode :)


saya tidak tahu ini gambar bertujuan apakah?


jemah bukan nama sebenar


kat ecurve ni sebenarnya saya jumpa michelle dan nicholas

ko tengok muka kakjemah, sikit punya serius, renungan menggoda sebenarnya tu hahahaha. gila kau! sape yang snap gambar ni. laki haku ok. ada hati nak buat renungan menggoda dekat nic hahahaha

saya rasa muka michelle lebih cantik dilihat secara mata bertentang mata, nic jugak lagi lengchai dilihat secara renungan tak boleh blah hehehe

antara yang kitorang sembangkan, ayat lebih kurang la, apa kau ingat kakjemah boleh hafal kah :p

nic: phone ni bagus kah?
jem: tak bagus untuk blogger la
mic: why
jem: tak boleh padam bunyi tak boleh padam flash huh!

hahaha tiba2 saya rasa mcm nak gelak, sebab semua dialog tu saya cipta memandai mandai :p

tapi memang betul la kitorang tengah godek kamera flash tu.

jumpa kejap je, pung pang pung pang hu ha hu ha selesai. sembang apakah mcm tu, itu perumpamaan saje, sape syak saya sembang huhahuha memang ah dia. nak kena la tu


michelle, jemah, nicholas :)

seronok sembang dengan diorang :) habis cerita toknenek dari zaman saya bercinta dengan en.laloque pun kitorang sembang. hurm patut saya suruh dorang baca episode u pink my heart saya yang tak berkesudahan tu kan hahahaha.

ok sebagai mengakhiri entry ini. sebab kesian sangat dengan title entry ni. well kak jemah kan berjiwa lembut. susah hati lak title entry tak sama dengan isi. nahhhhhhh saya kopipes cerita i have a date with spring. minat giler weiiiiiiiiiii cerita ni dulu. saya siap hafal lagu ni dengan ceera hahaha. kenangannnnn :)


korang tak paham pun buat2 paham ajer la ye :p, tak pun gugel translate je

ok daaaaaaaaa


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

JuNe said... [Reply to Comments]

salam...

kak jemah...june suka baca blog kak jemah...dek kerana 4 ari june tak baca blog kak jemah sebab bercuti semalam sampai terbawak dalam tidur...

kesah mimpi ku...

kak jemah turun penang...then june bawak round satu penang kelesss...teruja kak jemah posing setiap kali stop kat tempat menarik...satu penang kita round kak jemah....then banyak kenangan dah terlakar...aicewaah ayat...kak jemah kata perlu balik...tapi sebelum kak jemah balik kak jemah kena beli kasut pink utk anoi...sebab tu tujuan utama kak jemah ke penang...so baru nk masuk shopping complex...tetiba...tetiba...dan tetiba lagi...masih tak kunjung tiba...hahahaha ok2...serius...tetiba ank june panggil...ibu...ibu...aya yak...nanak shushu...dan terus terjaga...rasa dahaga yang amat sangat...baru teringat...dalam mimpi tuh kita duk berjalan jak...langsung tak berhenti minum...hehehehehe...

hehehehe...ntah la dek kerinduan nk baca blog kak jemah sampai termimpi2...heheheheh

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

lorrr vp meh saya ajo camner nak hilang kan bunyi kedechekk camera henpon tu...vp gne e71 kan?ooo caranya camnie:
pi kat camera>tekan option>setting>capture tone ( select la nak tone camera 1,camera 2/camera 3/camera 4).>ok...

yg bunyi 4 tu best sket dia bunyi 'ting' je..
selamt mencuba...

sambil2 tu jom vote my lil dini yea..tgk kat entry stickymode tu..baby 07 tu yea..

trimas..hehehehe

shadowz said... [Reply to Comments]

errmm... ermm... akak... nanti cbe suh en. laloque try fokus muka akak tapi wat background jd blur.... senang je... mcm dy wat kat gambar 'ikea' tu... cumenya fokus muka akak and wat background out of focus....

akak pun pakai la blusher ke, eye shadow ke, hape ke coz kalo x jerawat pun nampak nanti.. hehehe....

dah siap tunjuk ea.. saya nak komen..... (ammbbooii!... banyak cantek, baru bg tips cket dah berangan nak jadi juri profesional... hahaha)

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

kak jemah...saya ada baca blog YnaaOhYnaa tau...dia pakai E71..dia cakap dalam blog dia yang dia dah reti nak suruh bunyi camera tuh senyap....boleh apply untuk E71 ngan E72....kak jemah try lah tya dia :)

nanti boleh dah kak jemah amik gambar tanpa segan silu bunyi camera tuh :D

kojah said... [Reply to Comments]

haiiii kak...lama xcomment...

wahhh kak org nuffnang ke tue?sure la lg masyukkk pasnih...leh bnje2 mkn kt jusco...lariksssssss

Nicholas Chay said... [Reply to Comments]

renungan mautttt! hahaha

Nice to meet you Jemah :)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... kalah modelll cam nie...heheheh.... ape pun u lookk suwetttttttt mah....:D

Michelle Zyenn Teh said... [Reply to Comments]

Hehehe nice chatting with you and hubby too =) I look so fat! *DIET*







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^