Follow Viruspadu

Thursday, July 01, 2010

Impian Bakal Menjadi Kenyataan :)

Ehem ehem ehem ehem uhuk uhuk uhuk

Impian akan bakal jadi kenyataan :)

My Baby PINK :)

Order Online dari CoachLover1980. Kalau korang terer, yang mana satu Baby PINK kak jemah heheehhee. ni kalau shaliza dapat teka betul lagi ni memang osah la dia ada aura, terer betul hahahahaha. nanti kalau dah sampai kita share-share ek.

orang lain dah lama pakai, kakjemah baru la sekarang nak merasa :p

AKHIRNYAAAAAAAAA

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

17 komen[s]:

eT said... [Reply to Comments]

tajuk en3 kite sama la..wahaha...

shadowz said... [Reply to Comments]

Akakk..... xpaham... apa akak cakap tu... huhu...

xbaek taw wat orang tak paham... haaa..... baek akak gtau.... hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

eT,
sehati sejiwa kita nih :p

shadowz,
orang perempuan je paham ni hahahaha

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

wa...dah beli beg coach..bestnya...sy belum lg nk merasa..mahal lah vp..xmampu den..ni kene simpan duit selama setahun ni br boleh beli coach..nnti share2 yer..mesti beg tu pink2 kan..suka suka..

b.l.o.o.p.b.l.o.o.p. said... [Reply to Comments]

akak....nk teka2..... coach legacy signature flip wristlet kn3???? hehehehe

shadowz said... [Reply to Comments]

o0o0o0.... kenekan saya yeee... xpe2....

tapi x puas ati betol... sebab ada perkataan 'coach'.... huhu... 'coach' tu bukan maksud dia jurulatih ke.....

mesti akak gelakkan saya kan bila baca ni.... xpe2... xnak give up... nak carik dalam kamus plak...

"kader...! tolong carikkan maksud 'coachlover1980' dalam kamus aku tu.... ada x?"

"haa? apa? ada? jap2... aku datang ni..." hehehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

Softtouch [Hanim]
insyaAllah nanti pasti ada rezeki :)

bloop,
hehehehehe terer ah

shadowz,
kahkahkahkah, cari dalam kamus kena la kamus yang betul, dia ada dalam kamus "midvalley" (mintak dekat kaunter receptionist) baru jumpa jawapan yang tepat dan saksama hehehe

Mulan said... [Reply to Comments]

wuhoo... VP & Coach Pink ker ???
tahniah ;)

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

sekali die tulis situ sold to viruspadu. hahahha sabar je lah!. tp mmg chomel! congrats kak jeymah.

eh td kita ada tanye soklan pat twit, xpasan gamaknye. nak tanye KK home deco somban kek mano? bosao tak? ade perabot? saya nak crik chest drawer, dekat kajang ni hampeh barangannye. kecik je kedai. ke kak jeymah ade cadangan KK memana yg best? sekian.

sampai sini dah jadik panjang plak soklannye. apakah?

shadowz said... [Reply to Comments]

akak... kenal x link ni...?

http://www.viruspadu.com/2006/08/hari-pertamaku-bersama-blogspot.html

saya dah baca entry pertama akak....

hehehehehehe.... akak x rindu ke waktu first2 tyme berblogging dlu?

b.l.o.o.p.b.l.o.o.p. said... [Reply to Comments]

comel la...seswai ngan akak..... ngeee...btw sy ni silent reader akak...da lme da bce belog akak neh tapi bru arini tergerak ati nk ngomen.... =)

viruspadu said... [Reply to Comments]

lilRed Farah
hehehehe tu la, suruh teka, tp mcm dah terpampang pulak ye tak hahaha.

ha baru jawap kat twit tadi, ni entry lama, KK kat nilai 3, besar bagak.
http://www.viruspadu.com/2010/03/kk-home-deco-nilai-3.html

shadowz
rindu gilerrrr
masa tu siap tulis entry sebaris dua dah rasa panjang dah hha

bloop,
hehe terima kasih la baca belog yang tak seberapa ni. akak pun rasa comel dan tak sabar nak tunggu status "delivered" hehehe

edrina said... [Reply to Comments]

yeszaaaa...akhirnya kan... :-)
Mmg best tau vp.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

weee..nk bli coach...msti y pinky2 grafitti tu ekk....kenan2...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hohoho..da tau kak vp bli y mane...Coach Legacy Signature Flip wristlet...lalalaalala

Ibu nqez ~ iz said... [Reply to Comments]

salam...wah, cantiknya baby pink kak jemah..so sweeetttttttttt...sesuai bangat dengan kak jemah...nnt upload la pic kak jemah bergaya dengan baby pink yer...
tetiba teringin jugak nak memiliki beg2 coach yang mahal2 tapi sangat cantik tu..hopefully ada la rejeki saya nnt..amin...

Ms Syatilla Rozaini said... [Reply to Comments]

kak jemah..tk sngke plak kte ni suke beg2 coach ni (eerrk...ade ker org tk teringin nk merasa hndbag jenama.ape ke bdoh aku ni:P).Jom lah xchange link sbb boleh share2 coach yg kte beli nnti.I mmg peminat tegar coach.Kalo kk jemah nk sponsor sebijik lg i SUKE!!!!:P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^