Follow Viruspadu

Thursday, July 22, 2010

Kongsi Pengalaman

Dah lama takde orang hantar cerita untuk segmen Kongsi Pengalaman dekat saya.

Tak beshhhhhh la macam ni. hantar la hantar la (macam peserta AF minta undian je hahaahaha)

Best ok baca pengalaman korang. Pengalaman disertakan dengan pengajaran la. saya suka sangat baca. suka sangat kongsi dengan korang-korang semua.

Korang taknak kongsi dengan kakjemah ke weiiiiiiiiii.

meh hantar artikel / cerita korang ke viruspadu@yahoo.com ok.

Kakjemah menantiiiiiiiiiii yuhuuuuuuuuuuu


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

huhuhu...nak antar pengalaman bersalin n berpantang ler.. ;p

td, bc tang kisah alesha, nangis esak2 tau..padahal b4 ni, dah bc pun..siap asben tgur lg..

aduhaiii..dugaan..

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

a'ah la kak. Lama dah tak ada segmen Kongsi Pengalaman tu. Rindu pulak.

*erkk..saya nak kongsi pengalaman apa ek? Tiba2 segan la pulak...hehehe ;p

JHaZKiTaRo said... [Reply to Comments]

salam ukhwah.. blog hopping.. lompat2 laa ke my blog kalau berminat nak baca my TRAVELOGUES in 45 COUNTRIES.. :)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

haah kan lama dah xde cerita pengalamn nie. Suka jgk bc sbb ada yg boleh dijadikan pengajaran..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^