Follow Viruspadu

Friday, July 09, 2010

Kuih Ontok

Hahahaha lawak giler saya rasa bila tengok balik video ni. Masa saya rekod tu sebutir pun tak paham apa dia ceritakan.

Malam tadi tengok terus tergelak-gelak

Kuih Ontok. Apakah Ontok. Kuih Ontok bulat-bulat hahaha



"ianya tu suka kuih ontok"

"bentuk ia mcm bulat, macam tangan kakak ni."

kalau korang terer, korang teka kuih apa? hahaha



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

14 komen[s]:

ieyka02 said... [Reply to Comments]

kelaka la cica nie..beria dye eksplen kueh ontok dye tue..tp comel jew..heheh

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

uiks..kuih ape ni?hehehe

Zack ~ 'A said... [Reply to Comments]

kuih ontok?? setahu sy ontok2 tu duk diam2.. hahaha.. kuih bulat? cekodok ke? hahahha gewam je dgr suara cica ngan anoi yg tgh test suara nangis tu.. hikkk3

MYRAspberry said... [Reply to Comments]

cekodok eh kak jemah?? saya ni pembaca setia, tp nk mengomen nye jarang.. hihi

Atiqahtuty said... [Reply to Comments]

comelnyee ha2 kuey donat ke? tp las2 denga cm 'akak nk mkn mcdonald' he3

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

ceKODOk aTAu dONUT...?? BETul x???

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

ceKODOk aTAu dONUT...?? BETul x???

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

hahahhahhahahhahha
ujung2 die mcm ckp adik je suke kuih

papa nye ckp " ye la adik nak makan kuih"

cica " tp kakak suke nak makan mekdonellllll"

warghhhhahahhahahahhahahhahaha mekdonelll kauuuu. hamikkkkkkkkkkk

e.t.t.y said... [Reply to Comments]

dia punya explain, berjela jela. haha.

kumichan said... [Reply to Comments]

cekodok ka ?

@yue said... [Reply to Comments]

denga last mekdooonelll...apekah?hahaha..

kiut la sore anoi..tetibe je..

edrina said... [Reply to Comments]

akak pun rasa cekodok lah..hehe kiut jerk nisa

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

ke, pau ...
kuih montok....
hahhahahhah.....

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

kuih apakah yang ontok itu???







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^