Follow Viruspadu

Monday, July 05, 2010

Laptop Skin

laptop dell pink saya memang dah ala-ala bertompok2 sikit, kesan cap jari la apa la. sebab dah lama dah teringin nak beli laptop skin ni ha. tp macam tak jumpa, tak jumpa sebab tak pernah cari hehehe cari dalam hati je kan mana nak jumpa, duk gugel gugel gugel tp tak penah teringat nak pegi carik secara fizikalnya wahhhhhhh ayat!


kebetulan kat ecurve sementara menservei bateri dell yang hampir kong, ternampak lak bendalah ni. yihaaaaaaaaaaaaaaa seswaiiiiiiiiiiiiiiii

laptop skin bunga bunga

dah takde dah design lain. ni je yang tinggal yang warna pink. sadis betul. terpaksa beli. eceh terpaksa. nampak sangat tipu

harga dia RM20.

mahal ke murah?

saya tak tampal lagi. belum sempat. hari ni ada kursus bengkel dasar keselamatan ict sampai esok. jadi nampak gayanya lusa la saya start aktiviti menampal2 ni.

giler excited weiiiiiiiiiiiiii.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantik..dah nama pink kan haruslah cantik..i like.....

shadowz said... [Reply to Comments]

errmmm.... normal price la tu kak... mayb berkualiti kot, sebab tu mahal cket.... (warghahaha... ayattt)

akak ukur dlu taw... jangan maen tepek je... menangis kang ble x jadi... hehehe.. saya da penah wat da tuk orang punye.. kkdg kene potong cket coz saiz laptop tu kan...

Senang2 akak upah jela saya wat... saya amek upah seploh ringgit je, gerenti xde gelembung2 udara... siap dapat free gift lagi saya bagi.. hehehe

tilmiizun said... [Reply to Comments]

mahal kot sebab kalau kat plaza low yat boleh dapat harga RM10je...lagi banyak pilihan...

wana said... [Reply to Comments]

kira mahal la juga tu bagi saya, sebab kat sini dapat 2 for rm10. murah sgt kn, design pun cun.

tp klu dah berkenan tu, biar hrga macamana pun ttp juga cantik.

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

pink tetap menawannnnn..... meh i tampal kan nak? tapi kaler ijooooo ahahahaha lariksss

oneyani said... [Reply to Comments]

entah la mahal ke murah..yani dapat free je aritu...ahaha tetibe nk berlagak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^