Follow Viruspadu

Tuesday, July 13, 2010

Menang Ke?

Pertandingan boling pun bermula.

Game ni set satu group 3 orang. sepatutnya satu kumpulan 2 lelaki 1 perempuan. tapi sebab lelaki tak cukup. so group saya je yang dua perempuan sorang lelaki

saya, pejal yang lebih suka dikenali sebagai ismy dan filzah (studen prektikel yang manis)

kitorang main gelak2 je. team saya share lane dengan pengarah okeh hahahaha. kelakar lak tu. pengarah saya siap cakap, kalau tak baling kat longkang esok semua kena tukar seksyen hahahahahaha giler kelakar. siap dia fuh fuh fuh kan saya suruh kalah. apa ke kelakar sangat neh bos saya ni haaa.

susah la puan. kalau ada aura juara dalam jiwa ni, payah nak buat buat kalah eceh haha *lempang

ha canne nak jatuhkan pin rongak tu. tekanan jiwa betul!


gaya seorang juara tengah kumpul strategi. nak baling kanan ke kiri ke tengah ke kat longkang teruih.


gile tangan dia berkepak. nampak sangat baling sopan giler. lalu terkedek2 la bola menjatuhkan pin :)

sebenarnya saya tak sihat masa main boling ni :( tsk tsk tsk *kak jemah dah mula dah mintak simpati hahahaha. tapi betul la. kan saya dah memekak dengan twitter yang pernafasan saya terganggu sikit. dia macam berat dan tersekat-sekat. camne nak cakap ek. mcm tak puas tarik napas ke, atau macam nafas jadi sempit.

saya tarik napas kuat-kuat sampai sakit dada saya.

jadi dalam pada nak tarik napas kuat2, nak baling bola, nak kaver bagi muka nampak sihat, nak gelak2 macam biasa. not izi ok. phewwwwwwwww.

dulu penah mengadu jugak kat doktor, tp bila doktor check kata takde pape, angin la apa la. tu yang frust tu. kalau macam tu baik saya bagi tahu nisa je. lagi puas hati dengan jawapan nisa. kannnnnnnnnn

tgk la kalau dua tiga hari ni masih macam tu. ke doktor jugak la jawapan dia. dalam pada komplen2 tu kan. eh tu bukan komplen tp luahan perasaan ceh nak menang jugak hahahaha

keputusan akhir. nasib baik si ismy ada. bekap kitorang. harapkan kitorang memang kelautlah jawapan dia


lovely team, ok gambar yang ni berjaya mengkaver perut hehehe


tak sangka boleh menang johan kumpulan. siyesssssssssss tak jangka langsung okeh




siap dapat payung welkap. kau adoo?


permainan yang sungguh fun.

harus ripit lagi neks taim okeh uols

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

mekchu said... [Reply to Comments]

ala..... nape mekchu x tau?? repeat blk!!!!!!!!

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

wahhhh main bowlingg jugakkkksss....

Lovely Kitchen said... [Reply to Comments]

Salam...
Tersentuh naluri keibuan setelah mmbaca kisah alesha..berjuraian air mata membasahi pipi ini...Al Fatihah.

n.a.j said... [Reply to Comments]

congrats!! semangat kesukanan itu yg penting...

n bestnya ada payung world cup!!!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tahniah vp..teror nya vp main boling...sy xpernah main boling xreti main boling..selalu tgk org main jer..n paling sadis sy pernah jatuh kat lane bowling tu sbb sy kejar anak sy...yelah manalah den tau yg lane boling tu licin..he he he

princess_eryna said... [Reply to Comments]

da dekat 3 thn daku x main bowling.... skill ade lg kerr idak ntah?..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^