Follow Viruspadu

Tuesday, July 13, 2010

Mereka Tak Suka Pink. Saya Yang Tak Bagi. HAHAHAHA

kerana bersengkang mata menyiapkan Jemah Belog List ni lahhhhh mengakibatkan saya kesiangan pagi tadi. tsk tsk tsk. seb baik punch card tak merah. giler kau. pukul 7 bangun tido!


saya dah pecahkan kepada beberapa kategori dah. jadi senang saya nak tengok sape dah update ke belum.

maybe kena wat banyak lagi kategori yang berpatutan yang taklah sampai pening kepala tengok link rakan2 sendiri :p

dah susun2 macam ni, baru la ada semangat nak update beratus link yang tak siap lagi tu. :p semangat nehhh hins hins hins

ok korang, tinggalkan komen kat sana kalau nak tukar2 link ye.

adios

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Mya said... [Reply to Comments]

cik jemah, nak tukar link boleh?

http://blogmaya.com

ArELeEz said... [Reply to Comments]

chaiyok, kak jemah! chaiyok2! ;D

[z@ck] said... [Reply to Comments]

http://zacksygfaiz.blogspot.com/

=)

Zakiyah Zainon said... [Reply to Comments]

wahh..rajinnyaaa...

saya chekiyah (kembara UUM) dulu buat Fotopages now gediks nak blogging pulak ahakks!

hhtp://chekiyah.blogspot.com

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

wahhh... org pandai IT senang kan.. akak yg buta IT ni.. tak bertukar pun layout...aaahssk

Tijah said... [Reply to Comments]

nasib baik nama kita ada. kalu x misti kita kecik ati. kihkihkih

S!eZaN said... [Reply to Comments]

nak tukar link..

Siezan
http://sitiez.blogspot.com/







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^