Follow Viruspadu

Thursday, July 08, 2010

Mungkin kena tukar baru. Mungkin!

blur dah! blur! tsk tsk tsk


tgk la kamera nikon kesayangan kakjemah ni. siap sayang sangat neh siap bling-blingkan segala ok. nak nampak pink punya pasal. sayang betul saya dengan kamera saya ni. 90% sumbangan gambar belog saya adalah dari kamera nikon ni lah


tapi tgk la mutu gambar dia sekarang. dah blur dah. daripada muka nampak jerawat dengan jelas tetiba terus muka nampak angel. ha canne tu kan tetiba feeling angel hahaha.

dah la skrin dia memang dah pecah2 dah. kiranya kalau tengok dekat skrin kamera tiba2 muka kau ada tahi lalat dah, mcm megik. padahal nan adoooooo. yelah tgk kat skrin je la tapi kalau transfer gambar tak la efek kat gambar. kat skrin jeee... skrin jee eh dah takyah ulang lagi kakjemah kitorang dah faham dah :p


kamera ni saya beli tahun 2008 kot. yelah rasanya 2008. nak tahu tarikh yang tepat kena godek cari gali entry2 lama. boleh tahu tarikh bila, pukul berapa semua hahaha. itu yang bestnya ada blog ni. semua kenangan boleh simpan kan.

tak kisah la orang nak cakap "eh semua benda pun kau nak blogkan ke?" eh taklah mana ada semua. time saya sapu sampah belakang rumah saya tak blogkan lagi hahaha. dush!

macam berkabus2 lak. padahal tengahari pegi kenduri.

so lepas ni gambar2 saya semua bajet angel ok. harap maklum

sekian,
angelic jemah

~saje taknak lap cermin ek kakjemah, nak mintak baruuuuu la tu hahahahalariksssssss

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

mrs.ecam said... [Reply to Comments]

hahahha tektik bkesan pasni msti de org hadiahkn kemra br...yeyyy

Saidatul Maria said... [Reply to Comments]

hehe teori saya adalah....
sbb dah letak blink blink pastilah kilau kemilauan blink blink tertngkp sekali dlm gambar hehe tu pasal jd mcm angel dan duduk di area pergunungan (manyak kabus ooo...)

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

angelic jemah... comel name!!
mcm sailormoon lak =p

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

lepas ni ade lah derma kilat tu vp...penyumbang terbesar ialah en laloque..he he he

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

en laloque..PINK dgcam satu!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

mrs.ecam
kalau dia elet la

Saidatul Maria
hahaha teori tu mcm boleh pakai, semua salah bling2 ni eceh

lalalola,
ha tu la. angelic jemah katanya

hanim,
mcm penyumbang 100 peratus pun boleh jadi hehe

pN,
yeyyyyyy sokongggg

Secret Drifter said... [Reply to Comments]

akak dah cuba cuci lense dia ke??

mcm cap jari di lense sbb tu tak clear...

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

kak fungus??

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

hehehee..~~ MINTAk D90 terus kaK JEMAh oiiiii..!!

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

hehehee..~~ MINTAk D90 terus kaK JEMAh oiiiii..!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^