Follow Viruspadu

Friday, July 16, 2010

..mY LuV mY LiFe mY EvErYtHiNg..

Nama dia Farah, dia * Sempoi * Happy Go Lucky * Selamba *.

ok Featured Blogger kali neh adalah Farah yang belog dia kalau kau klik je terus muncul lagu I'm Yours, eh tak tahu title lagu tu apa. bantai je, harap2 betul hahaha. dia menggambarkan belog dia sebagai "..mY LuV mY LiFe mY EvErYtHiNg.." yes. baca je dah tahu. belog adalah tempat dia meluahkan perasaan gembira suka duka. tempat kongsi rasa and all. sebab tu luv, life and everything :p


ibu dan chuya yang comel :)

Entry Belog Beliau

Dalam sejarah nie..since aku dah pandai blog² nie..inilah kali pertama, saat pertama, minit pertama dan semuanya pertama la aku join contest..selalu aku suka baca blog orang..tgk gambar..komen²..kali nie tah kenapa aku teringin benor nak join contest Madam Jemah ....kakakakak..hope ada luck ar kan..kakakakak..Amin Amin

Actually dh lama gak aku jadi follower Madam Jemah nie..suka baca blog dia..up to date ar..hihihi..bukan ayat bodek okey...

Orait..syarat² yang wajib kena wat bila nak menang, off course kena jawab soklan kan..ok..antara soklan² nye ialah : -


1. Aku baca viruspadu.com kerana ......................

* AKU SUKA tgk muka Madam Jemah dlm pelbagai aksi..yang pasti real tanpa ada cover²..dlm erti kata lain 'tak control ar'...

* AKU SUKA jadi bz body la gak..ye ar..Madam Jemah selalu update apa yang berlaku kan..tak kira ar kisah sapa pun..Madam Jemah tetap post..

*AKU SUKA bila time saya boring & ngantuk & tension & sedih dll..aku akan layan blog nie..

*AKU SUKA bila tgk dashboard aku penuh ngan entry Madam Jemah...dan off course aku akan baca kan..kakakakakkaka

*AKU SUKA tengok semua picture yang disnap..tah mcm mana la agaknye time snap tu..ye ar kadang² tu aku tgk tmpt yang open pun leh snap..aku ada gak wat mcm tu..tapi sure ada malu ar gak..caya la sis...

*AKU SUKA bila time Madam Jemah merindu Hubby dia..ala2 manje gitu

*AKU SUKA bila tgk Madam Jemah aktif dalam handle 2 baby..aku yang handle sorang nie pun dh sempot...uwakkkkkk..prous of u la sis..

2. Kenapa Aku mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router?

*OF COURSE aku tak kisah la apa pun bentuk hadiah Madam Jemah nak kasi..aku suka je..janji menang kan..

*OF COURSE mmg aku tgh plan pun nak beli any wireless modem..dan tak larat nak berebut ngan Hubby aku..dulu Madam Jemah pernah wat contest yang hadiah dia tudung kan..time tu aku tak teringin sgt..cuma hadiah nie je yang aku berkobar2 nak...aci tak?

*OF COURSE wireless tu penting sama ada hidup atau mati kat aku...al-maklum ar..aku pun nak gak aktif berblogging mcm Madam Jemah kan..nak gak rasa ada ramai followers..perasan tul aku nie..

*OFF COURSE kalo menang aku akan canang satu opis, satu flat, satu taman, satu dunia yg aku dapat hadiah nie..kakakakakakak

*OFF COURSE & VERY SURE Belkin G Wireless Modem Router akan jadi hak milik aku pada 13 Jun 2010 jam 9.00 mlm..kakakaka..eh cukup ke sejam nak wat choice..arghhhh cukup punya..tgk aku punya je..kakakakak

Okey..sekian je ayat2 peransang, teransang & meransang dari aku khas untuk semua..off course la terutama sekali pada tokey contest nie kan..harap2 la mata dia terpaku..terpinau..terpancar..tergoda..pada blog aku nie...chaiyokkkk...last sekali nak jampi serapah jap..

Pak Dogol buat lemang
Lemang dibuat bersama Pak Dollah
Niat hati teringin benor nak menang
Hope Madam Jemah sudi-sudikan lah..




****

siap pantun tau. kelassssss gitu. I likeeeeeee

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

ummiross said... [Reply to Comments]

salam ziarah,nice blog

sWeeT said... [Reply to Comments]

slm p'kenalan!!! @_@

Farah said... [Reply to Comments]

kakakakakaka...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^