Follow Viruspadu

Wednesday, July 14, 2010

nasi ayam golek golek

tak bukan nasi ayam golek-golek nama serius dia. itu saya cipta sendiri macam biasa hehehe. nama kedai ni Ayam Panggang Kenyalang. kitorang pegi makan waktu lunch.

tak pasti macam mana bermula. tp bila geng2 dah plan itu ini. tahu-tahu jom jom je. jadi saya pun jom jugak la. takkan nak tinggalkan kawan baik paling NUR diwajah dalam office ni. rugi! eceh


kedai dia ni jual nasi ayam je kot. dia macam makan nasi ayam, pastu ayam dia kita pilih la. nak sekor ke (RM16) atau setengah ekor (RM8) ke atau suku (RM4) atau kalau nak makan nasi ayam jenis biasa-biasa (RM4) pun bulehhhhhhhhhh.


kalau korang nak makan nasi ayam ni memang saya rekemen. sebab boleh tahan sodap nasi ayam dia hokeh

mula2 makan memang rasa biasa je. tapi lama2 makin sedap. maybe sebab sop dia pedas-pedas lada hitam kan. macam pedas2 tapi nak hirup. slurppppppppppp




kalau korang nak terai. masuk je blog ayam panggang kenyalang ni. ada map kot. :)


nak ajak en.laloque makan sana satu hari nanti. mesti dia suka :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

princess_eryna said... [Reply to Comments]

jemah..... semua ini sgt2 menduga keimananku di kala sdg berpuasa ni....owh!! tdk!!!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sedapnya..dah lah sy suka makanan berasakan ayam nie...

Sari said... [Reply to Comments]

dpt tgok pun jadi la..nk amik bau jauh sgt nk smpai ipoh ni... :D

Cik Pah said... [Reply to Comments]

off topic -

cantik tudung yg jemah pakai.. susah nak carik yg camtuh.. beli kat ner yang

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

Alamak, sedapnya! Tahan2...~puasa~

n.a.j said... [Reply to Comments]

yummy!!! my daughter suka makan nasik ayam gak...

Capo Grande said... [Reply to Comments]

blog i la yg ada map angelic...mari2 masuk tgk...huhu...

Ayam panggang kenyalang

nasaoji said... [Reply to Comments]

huhh..nmpak sodap tu...

Asmida said... [Reply to Comments]

adussss...teringin la pulak. Mana nak cari kat sini? Cik Jemah,sila hantar pakai sepinggan, kirim kat pilot Air Asia pun boley........

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikpah, kat seremban banyak tudung mcm ni.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^