Follow Viruspadu

Monday, July 12, 2010

penantian boling :)

opis saya buat perlawanan boling. lawan sesama sendiri je la. kiranya main for fun la. bukan stock main kalau kalah nangis ok. itu hapeeeeeeeeee. sape nangis memang ah dia. kakjemah sekeh2an sikit kepala dia hahahaha. kalah menang adat bertanding. kau ingat kita boleh percaya sangat cakap vince tu "kita semua ada pemenang tiada pengalah" hahhhh... hahahaha tetiba vince kan.

sepatutnya boling ni lawan hari sabtu lepas. bagi tahu last minit. jumaat petang baru cakap. konfem la takde sambutan kan.

nak-nak dapat staff macam kakjemah ni. seorang anak mithali lagi bersopan santun gitu. konfem hari cuti je nak jenguk ibubapa di bandar hehehe. memang payah sekali nak join apa2 aktiviti. kecuali terpaksa dan tidak rela. bila dalam surat tulis WAJIB siap ada garisan bagai bawah perkataan WAJIB tu kan. dah tu bold lagi huruf besar lagi. ok ok faham. wajib hadir hahaha

so bila semua dah takde sambutan. tu yang anjak ke hari isnin malam. ok isnin malam ok. saya setuju.

"papa, malam ni ma ada lawan boling, papa nak ikut ke? papa nak tinggal ke? mama drive sendiri ke macam mana?"
"takpe la papa ikut"
"takpe ke pa, macam susah je nak handle anak nanti"
"takpe la, kang papa nak amik gambar"

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu terbaik ah papa.

sebab terbayang mcm susah giler nak handle anak nanti. lagi senang handle sendiri kat rumah kot. tapi en.laloque ni memang cekap sikit jaga anak berbanding saya. :p jadi saya percayakan dia lah

saya pakai tshirt SKMM :)

plan nak pakai baju pepel. tapi baju pepel saya baru pakai ahad lepas. dalam bakul baju kotor lagi okeh. baju pepel t-shirt lain stok ikut badan punya. dengan perut gelembung macam ni osah la berangan nak pakai kan. ngeri mata memandang kang. tunggu la petua kempiskan perut dari mak saya ni menjadi ke tidak. tapi secara teorinya macam logik. kalau tak langgar pantang insyaAllah la menjadik kan.

ok ok kalau jadi. saya buat entry hehehe. sekarang tak berani nak cakap apa.



game sepatutnya start 8.30 malam

saya sampai jam 8.30.

well. biasala tu kan. kalau 8.30 kena anggap 9 kot hahahahaha

kesudahannya. kerana malas menunggu. layan pool bersama nisa.

ada gaya pemain profesional tak hahaha. meja lagi tinggi dari dia okeh

en.laloque beria ajar anak dia main. main sambil dukung anoi. bapa mithali bapa yang sejatiiii cehh tetiba terus feeling nasyid gitu. tak boleh blah langsung





ok dah tukar kasut boling nampaknya tu.

ehem ehem.

next entry pehlisssssss

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

yeay..kak jemah championnnn!!!

strawberi said... [Reply to Comments]

yeaa..juara...ops..dh baca kat blog en laloque...ngehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^