Follow Viruspadu

Monday, July 26, 2010

Pencarian Nan Cheese di Seremban

Balik dari menembak kat city park. Tetiba teringat nan cheese ok. mungkin sebab kat depan tu ada maulana. Lagipun ntah kenapa ntah tetiba teringat nan cheese yang kat putrajaya super duper lembut yang sedap tu.

Utehhhhhhhh nanti andak balik cheras kita gi makan sana lagi nak takkkkkk?

lalu terus menyatakan hasrat kepada suami nak makan nancheese.

"pa, ce tanya kat maulana tu, ada nancheese ke idak?"

tanya tanya tanya

"takde la maa"

alaaaaaaaaaaaaaa nak. muka berubah menjadi ketat :p

"papa tahu ada lagi satu tempat tu ada nancheese. tp jauh sikit la. nak gi tak"
"tak kisah mama sanggup"

wahhh ko tengok! over kan jawapan. macam apa ajer je terus sanggup2 bagai hahaha

daripada seremban 2 menuju ke capati corner kat rasah kot. jauh jugak la. pusing punya pusing. sampai2 sana. tanya2 dia kata hari ni tada jualllllllllllll... siot betul laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

muka bengang je. haihhhhhhh jauh ok kitorang datang ni. haih!

"apa kata kita try kat belakang jasko tu ma, kot2 situ ada" ~cuba pujuk isteri
"a ah kan nape tadi tak terfikir kat situ"

adaaaaaaaaaaaaa... lalalalala

RESTORAN SIANG MALAM :)
belakang jasko yo. memang nampak dari jasko tu. tp kena pegi belakang ah baru nampak.

muka seorang isteri yang sangat hepi dapat makan roti nan cissssss!!! hahaha


orang yang napas tak elok2 kenot dring ais ais haaa. so teh halia tarik satuuuuuuuuuuu :)


3 of us. anoi tido :)


nan cheese sekeping RM3




sedap tak?
ermmm ermmmmmmmm ermmmmmm tak berapa menepati citarasa saya la. sebab roti dia macam tak berapa lembut. cheese dia pun ala-ala je. setakat nak lepaskan ngidam boleh la.

tapi kuah dal dia memang terbaik. betul. sedappppp kuah dia. maybe roti canai dia sedap kot. mungkin la sebab saya tak makan.

parking dia senang tak?
boleh la. rasanya takde masalah parking kat sini. banyak parking dia

selain makan roti nan cheese. sana hapening waktu malam la. dia ada jugak kerang rebus bagai. tak perasan ada satay ikan bakar bagai. sebab saya pegi siang kan. malam tak perasan. sebab dulu ada. sekarang tak tahu ada ke idak. :)




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

lina said... [Reply to Comments]

musim nan cheese kot kak vp? smlm kwn sy pun ngidam nan cheese.

bace entry ni, saya pulak berjangkit nak makan nan cheese ;p

viruspadu said... [Reply to Comments]

lina, mungkin la tu. musim kot hahaha. ha apa kata gi cari. nomnomnomnom

nasaoji said... [Reply to Comments]

kt lak duk telan liuq nih,,nan cheessseeee...

tulip said... [Reply to Comments]

kak vp, yg kat putrajaya tu kat presint bape?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy suka cheese yg banyak2 siap minta cheese lebih..kene cr ni vp..ngidam..he eh he

Pnut said... [Reply to Comments]

Jemah-kalo mai putrajaya,
try makan cheese nan org garlic nan, apa-apa nan la dekat res. Ali Bistro, kat presint 15, kedainya dekat-dekat Mydin

tp bukan yang mengadap-ngadap Mydin, dia lorong belakang sekali..

nan dia terbaiikkk ok..kena mamak ni le, dia telah meletakkan satu bench mark nan tertinggi
sukar betul, asal makan kat tempat lain, mesti nak banding dengan nan kat sini...

kuah dia..bukan dhal, tapi macam dhal, yang sedap dari dhal..eheeh ada campuran kacang kuda.. sedaaappp

i'll blog about it, baru lepas mencekik hari sabtu lps...siap amek gambo nak tayang kat ko mah...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

tu pk bulu mate pelesuuu ke mah?? hehehe comey laaa roti nan tu...wakakakaka...

ehh ptg smlm pun saya mkn nan garlic... bukan cheesseeee hehehe

Shayraa said... [Reply to Comments]

kak jemah, 1 lg port nan cheese kt sOmban 2 kt mamak sblah CIMB tepi jusco tuh. Ayza'a corner. sdp gk sy try ari tuh. tp parking la payah ckit. :)

mezzanger said... [Reply to Comments]

napa mkn kedai india?komperm ke halal

princess_eryna said... [Reply to Comments]

suke cheese erk???... x muak ker tekak??... daku mkn sepotong pun x abis....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^