Follow Viruspadu

Wednesday, July 21, 2010

perkataan baru

perkataan baru anoi hari ini.

kakmas cerita. kalau bagi barang kat anoi. dia akan ucap terima kasih. terima kasih version dia la kan.

jadi kitorang pun try la. nak dengar sangat terima kasih version anoi

"anoi nah ni, terima kasih"
"ayih"

alololo comelnya. kalau dengar sekali macam mintak air je. kalau dengar dua tiga kali baru la boleh nak samakan ayih dengan terima kasih hehehe.

apa pulak perkataan lepas ni :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

akmal said... [Reply to Comments]

so cleverrr~~

akmal said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
nasaoji said... [Reply to Comments]

cumei, mmg cumei..niece kt, sebut "acehh.."

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

hehehe...comel. budak2 baru belajar menyebut perkataan, memang comel dif dalam versi mereka.

Lenny said... [Reply to Comments]

tomeyyy... aish nyer terima kasih would be like..

cihhhhh..... tak pon.. acihhh...
pastuh dier sendiri reply... ama...(sama2)

kelakar kan budak2 nieh

Suliana said... [Reply to Comments]

alololo.. tomei nye.. ayih :-)

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to Comments]

olo lo.. cepatnye anoi belajar cakap.. jeles laa anak saya malas cakap betul2.. dok eeekkk..eekk je ishh!!

strawberi said... [Reply to Comments]

anak sy suka sebih 'shih'tu versi terima kasih dia..hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^