Follow Viruspadu

Friday, July 02, 2010

Saya tensen bila...

tensen kan

tensen sangat

tapi bila tensen tapi tak dapat nak luahkan dekat sini secara terus terang dan terus sebut nama dia, takyah pakai nama "sidia" bukan nama sebenar. secara rasa tak bersalahnya.

kan best, kalau saya bengang je. saya klik new post lalu menulis entry tak puas hati komplen kaw kaw punya hahaha. syorga kalau macam tu huyooooooo. tapi itu memang bukan saya lah. saya takkan ah buat macam walau macam mana stress pun saya dengan sesorang.

mungkin saya buat entry kiasan yang semorang pun tak paham saya sorang je paham kot

kenapa ek orang suka tunjuk mcm dia tu terer or tahu semua. padahal soalan yang dia tanya tu semua soalan dot dot dot. kemudian kita terfikir, kenapa dia tanya soalan ni. kan dah jelas kat sini. apasal dia tanya lagi.

pelik kan orang macam tu.

pelik sebab kita pelik dia tanya soalan yang dah ada jawapan dan bila kita jawab dia tak paham.

hahahahahaha.

sekian,
kakjemah siapa nama kakjemah? nama saya kakjemah. eh salah nama kamu bukan kakjemah, tp nama kamu kakjemah. :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

Mommy Lyna said... [Reply to Comments]

Tp org mcm gitu biasa jd boss huhu

ija said... [Reply to Comments]

fenin aku baca..ngak paham..tapi aku paham part tak puas hati kat org tu...hmmm, ko kan selalu buat2 mcm tak paham je ngn org mcm tu..haaa..buatlah mcm tu..
eh, apa yg aku komen ni..aku pun ngak paham!

Ms Syatilla Rozaini said... [Reply to Comments]

i pham ape kk jemah rase sbb shari dua ni i kne mcm kk jemah kne.tp mybe lg truk lg walopon situasi kte berbeza cume pokoknye sama...same2 lh kte doa TERBAEK org tu:P

e_ja said... [Reply to Comments]

jemah,

udah!! jgn tensen2..utk ilangkan kedukaan di ati..sila amik award kat belog akak ye yang..eceh!! beryang2 bagai..;p

RieNa said... [Reply to Comments]

sejak bila ada label 'bengong' utk entry ?

hehehe. mmg tensen tahap gaban ni.

en laloque! tolong bwk kak jemah tgk midnite lagi malam karang ok!

lily lotus said... [Reply to Comments]

masalah problem betul camtu :D

suzzsuzie said... [Reply to Comments]

lagi tension kalau semua kena simpan dalam hati...

A.I said... [Reply to Comments]

nampak sgt org yg tanye pelik2 gitu saje nk nguji kau jemah. dia dengki le tu kot... ;P

shadowz said... [Reply to Comments]

akakk... akak ni mcm pening je... cbe rilek dlu.. tarik nafas dalam2... lepas....

tarik.... lepas.....

Haaa... da ok x?

kalo x ok gak, apa keta ajak en. laloque g window shopping.... muahaha

edrina said... [Reply to Comments]

hmm..samada dia nak tunjuk terror atau nak menunjukkan pada semua org yg kita tak tahu atau apa yg kita tahu tu tak betul.. sungguh tak baik org macam tu kan.. biarlah dia buat macam tu, dia tak tenang pun lagipun apa yg kita buat ada kesan dlm kehidupan kiter.. sekarang dia buat kiter, satu ketika may be org lain pulak buat dia macam tu :-)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^