Follow Viruspadu

Tuesday, July 27, 2010

Seb baik ada :)

Seb baik ada gambar anak bini dalam bilik hahahahaha. eh spotcek eh jemah hehehehe


Hari ni saya lunch sama-sama dengan suami. Lepas makan banyak masa lagi.

Beza sangat ok makan dengan rakan-rakan makan dengan suami. Kalau makan dengan rakan-rakan rasa macam tak cukup masa jam 1 sampai 2 tu tau. selalu macam dekat2 kul 1.45 pun masih makan lagi. Kalau lunch dengan en.laloque kul 1.30 dah selesai bayar dah. pelik betul. kitorang ni makan cepat ke makan gelojoh ni hahaha

Jadi sebab berlebih masa sudah, saya lepak2 la bilik en.laloque dulu. malas nak masuk opis sendiri katanya kan. Biasanya la nak mengadu domba dulu. kata mengada2 kan hahaha dush!

"seb baik ada lagi gambar mama, kalau tak, nak sentap dah ni"
"hari tu kawan abang cakap, gambar ma yang ni dengan ni lain, dia ingatkan orang lain"
"ni mesti cakap mama tembam ni kannnnnnnnnnnnnnnn"

sentap ahhhhhhhhhh hahahaha. gambar nikah memang ah lain. dah mekap beria2 katanya kan. gambar satu lagi tu konfem la tembamkan, masa tu peknen anoi 4 bulan katanya. ceh ada alasan seb baik.

tapikan saya perasan, muka saya boleh berubah-ubah ikut mekap ok. bukan ubah sikit2 punya, ubah yang macam, eh ni kau ke? hahahaha betul wooooo. very pelik heh. kalau ambik gambar lain-lain angel pun boleh jadi lain. saya rasa kan, kalau mekap saya jadi hodoh2 (mcm la lawa hahaha) konfem lagi hodoh dari la betty la fea tu hehehe



eh apa ntah saya merepek kat entry ni hahaha

ok dah. bye.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

iCaLoVeZiE said... [Reply to Comments]

komen takde kena mengena: kalau saya dtg blog jemah, mesti iklan milo. duta milo ke? hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

yo ko,
aminnnnnnnnn kot2 lepas ni jadi duta milo betul2 hikhikhik

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak, en. laloq nyer opis tak wat 5S ko?.. ;)

ni kompem kat bilik akak ni penuh gambo anak branak yer..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

nk tgk bilik vp plak..ade ke pic en laloque anak beranak..he he he

betullah vp sama mcm sy..kalu lunch ngan asben mesti rase cpt jer dah abis makan..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^