Follow Viruspadu

Wednesday, July 14, 2010

Shoes Carnival

semalam balik dari klinik. kitorang singgah makan dulu. nak cari bubur untuk anoi. mula2 plan nak balik rumah masak bubur. tapi en.laloque kata, nak tunggu saya masak bubur ntah bila anoi baru nak dapat makan pulak. yelahkan masak bubur kan lamaaaaaaaaaaaaaa.

masuk2 je pintu jasko. terus terpampang bosaaaaaaaaar

SHOES CARNIVAL

vavavavava

aiseh baru je beli kasut dua pasang minggu lepas. adeh canne niiiiii.

jiwa mula menggelodak ketidaktahanan menengok sale 50% di merata2 tempat. pheww. ini nama dia penderaan jiwa okeh.

"papaaaaaaaaaaaaa, belanje kasutttttt"
*buat muka paling kahsihan sehkahli :p

en.laloque jeling saya. dengan jelingan tak boleh blah. fedap la tu. hahaha

"yelah"

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyy... nampaknya muka kesian kakjemah ni masih valid lagi lah aserehe ha rehe yihaaaaaaaaa.

ada doploh persen less kasut nih


hari tu beli kasut katup macam ni black kaler vincci kan. tapi kenot tahan la my kaki. kalau takat pegi opis balik opis. dalam opis pakai seliper. dia tahan la tak sakit sangat. tapi hari tu saya pakai kasut katup tu pegi seremban parade. kaki dah melecet giler2 punya. sampai lift je terus saya berkaki ayam. huh tak boleh blah.

nampak kasut katup ni yang mcm span kat dalam dia. so try la. kot2 ok fulak.

kasut katup ke 3 dalam percubaan. kasut pertama dah jual kat faizah sebab salah saiz, pastu kasut vincci tu. nah ni yang ketiga. harap kali ni ok laaaaaa.

oh ye saya beli dua pasang kasut huahuahuahua. sepasang lagi harus la finkkkk

warga seremban pegi la terjah jasko yo!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Diana Abd Rahman said... [Reply to Comments]

baru start la tu ye..gi ahad lepas takde pun lagi.. harus pergi nih!

nasaoji said... [Reply to Comments]

lama tak nyoping kasut nih.. ;)

princess_eryna said... [Reply to Comments]

alamak.....jj somban 2 ke???.... sampai bile erk???... nak blk kg laa weekend...huhu

n.a.j said... [Reply to Comments]

ain tak boleh pakai kasut yg hujungnya tajam runcing..terkepit jer ibu jari n segala jarikakiku...

cantik kasut itu...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

agak2 jj lain ade tak?nk pg seremban jauh plak..kang ade yg tumpang tido umah vp kang..he he he

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahahahah kalo tak ngammmm meh juall kat dennn lagi yooo... hahahaah :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^