Follow Viruspadu

Wednesday, July 28, 2010

sup tulang

Petang ni kalau dapat makan sup tulang pun sodap ni kan, tp tulangnya pun yilek kena gi beli dulu kalau nak masak hurm.

sup tulang letak lada hitam.

pehhhh pedas-pedas lada hitam sedapnyaaaaaaaaaaa

harap-harap petang ni rajin.

harap-harap :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

penat le kak vp blik kija nak masak...hehehe...

sup ani utara, udah ler.. ;p

monamie said... [Reply to Comments]

slurppp!! meleleh air liur atul kak!! wahahaha :P

kak.. sori nak tanya.. out of topik, haritu masa pregnnt anoi, ada kan akak makan 1 vitamin ni.. DHA ke apa ntah yg dalam botol, ada gambaq ibu mengandung kat botol tu.. mona nak tau nama dia.. sebab nak amik juga, ms pregnnt hafiy dl, mona mkn tu.. tp pregnnt kali ni tak amik pon tu.. doc pon tak bagi ponn.. (sebab doc lain kot) apa ha kak nama vitamin tu kak?? terima kasih kak! muah!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

pergh..mmg sedap..nk2 kalu ujan..syok ooo

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

sup tulang??
besh2..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said... [Reply to Comments]

mengidam sup tulang ke. hehehehe..

buat pedas2 memang terangkat la kan..

kirana said... [Reply to Comments]

husihhh mmg rajin tahap gaban ...
pass2 la kat jiran seremban 2 ni ha :P

ps:vp..saja nak inform..maybe awk tak perasan ..sy ada buat contest referer tertinggi dan skrg awk rank yg kedua ..kot le berminat :)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mari kite sesama nantikan samaada sup tulang tersebut sukses/x? xsabor nih nak baca entry selanjutnye..! hiks..

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

roti bantal cicah sup......lagi buat hati ni kacau ....

mummysyafie said... [Reply to Comments]

sup tulang layan ngan nasi panas ko gak. tapi saya tak leh makan sup tulang lagi..coz setiap kali makan bibir rasa gatai. ntah naper la jadi gitu yer







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^