Follow Viruspadu

Saturday, July 10, 2010

Tak Meriah Tapi Takpe :p

setelah di bebel-bebel ditelinga en.laloque dengan banyak kalinya sampai terasa sikit lagi tapak kaki hinggap di muka, huh berani dia buat macam tu hantar saya kat rumah mak mertua saya sekarang jugak ecehhhhhh dramaaa

"papa matta fair plisssss"

"papa matta jom"

"papa jom jom jom jom"

"papa bila nak pegi"

ok soalan tu looping ok. setiap 15 saat hahaha. ok tipu!

pagi-pagi lepas sarapan, terus kitorang ke terminal one.

Mungkin saya pegi pagi2, so Matta Fair ni tak berapa meriah sangat maybe dah tengahari petang2 sikit kang ramai la orang. tak meriah tapi takpe senang nak tengok jalan tanya.

xcited nehhhhh. tapi saya tak suka la promoter2 yang suka paksa2 orang berhenti sampai ikut belakang orang ni. tak sukeeeeeeeeeeeeeeeeee dushhhhhhhh!! terus rasa tak fun. terus rasa malas nak tengok ok.

en.laloque tengah dengar penerangan dari hotel best bukan nama sebenar


untuk jadi membership, kena bayar RM3k setahun. so dalam masa setahun akan dapat penginapan takyah bayar selama 7 hari. 3k = 7 hari. bersamaan RM428.57 untuk satu malam.

ok maybe saya rasa bagi orang macam saya yang jarang bercuti ni macam tak sesuai kot membayar duit sebanyak itu semata2 nak duduk hotel 7 hari setahun. lagipun buat masa sekarang dengan ekonomi saya sekarang ni, saya nak duduk hotel yang satu malam mahal mcm tu pun tak kot hehehehe.

lagipun tujuan saya bukan nak cari hotel menarik, tapi nak cari pakej percutian menarik kan kan kan. ok fokus kepada tujuan eceh. fokusss fokusssssss

anoi pelik tengok orang mekap2 gayak gitu. tak berkelip2 mata dia.



hari tu abangcik saya cadangkan next percutian keluarga haji noh nak buat kat bandung kan. nahhh andak dah tengok2 kan dah. kalau nak pegi bandung, antara pakej yang andak tengok ada tapi tak pasti menarik ke tak ini dia

BANDUNG 3hari 2malam = RM300 tak termasuk flite la

kepada ahli keluarga, amacam minat tak? kalau minat andak proceed. no fon semua dah angkat dah ni :p

eh ada sape2 yang buat bisnes percutian kat sini? meh la kasik offer tertarik menarik kat jemah. kitorang kalau satu family pegi jumlah dia adalah dalam 31 orang (kalau semorang pegi la)

ok jom matta fair jom. tapi korang kena kebal sikit la dengan godaan promoter2 tu la hehehe

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Shayraa said... [Reply to Comments]

slm kak vp.. sy pun singgah terminal 1 tghari td tgk2 matta fair ni. tp klu dpt g matta fair kt pwtc tu lg puas hati gamaknya kan..

Sharinginfoz said... [Reply to Comments]

go go go matta fair, mesti ramai orang kat sana...

Keputusan Liga Super

mekchu said... [Reply to Comments]

td ada nmpk pakej gi BALI yg MUSLIM pya.. senang tak yah pikir sbb sana susah gak nak cari makan

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahh...ade family day nti...msti besh!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

Shayraa
kat KL punya meriah sangattttttt. tak mcm kat sini kann

Sharinginfoz
ramai orang pegi shopping hehe

mekchu
a ah tu la. senang amik pakej mcm tu

:: p R i n c E s S _ N ::
harus beshhhhhhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^