Follow Viruspadu

Monday, July 26, 2010

Teman Menembak :)

Ahad memang bosan sebab takde plan. masak makan cuci kain kemas rumah layan anak terai bulu mata palsu pun terasa lamaaaaaaaaa je nak petang.

Kesudahannya mana lagi. Citypark ah. Nak gi PD mandi manda dah petang lak. Nak gi mana lagi ye tak. Kalau Melaka tu lain kes dia, Melaka tu banyak sangat tempat leh gi jenjalan bawak anak :)

Jadi en.laloque ambil kesempatan ni nak test skill dia lah. Kata nak beli kamera moncong lain kan. Sebelum beli tu harus la cekap dulu.


kitorang jogging. saya la joging paling berkeringat sekali. sebab joging sambil tolak anoi tu. ko ingat senanggggggggg. berat tu weiiiiii.


nisa over wooo hahaha







nisa bagi kerjasama betul! kelakar pun ye jugak. dia ikut je mama suruh buat apa. aksi nisa memang bersahaja. so nice la saya tengok. saya je macam batu ke apa ntah haha

ni aksi biasa kot untuk orang yang baru belajar ambil gambar. aksi lompat!. keletihan ok kitorang lompat. asik tak jadi je. siap peluh2 bagai hahaha.


lompat sopan betul kakjemah ni hahahaha. nisa ceria jeeeeeeee :)

dah tu je la. banyak lagi gambar lalok snap. malas nak upload.

sebelum balik. ini wajib :)



so weekend korang canne?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

18 komen[s]:

Weeda said... [Reply to Comments]

comel la k.jemah nih..maintain cun

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

family y sgtt cute..comel jekk nisa posing..

Kazaztan Team said... [Reply to Comments]

duduk umah buat tahi mata...sabtu dah penat berjln...

viruspadu said... [Reply to Comments]

weeda,
alololo :)

pN,
nisa terer posing skrg ahahaha

akmal said... [Reply to Comments]

jait baju raye..weee~~
belom pose lg da siap baju daa.

antalya said... [Reply to Comments]

gambo loncat last skali tu cantik.sopan nya jemah dok lompat kaki kepit eh hehehe.control ayu

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

comel jer aksi anak beranak nie..sangta natural pose2 vp n nisa...haahlah vp sgt slim...cantik!

MieZa said... [Reply to Comments]

sume pink..np akak xpkai pink jgk..

kemma said... [Reply to Comments]

kak jemah ni mmg cun la..bg la tips kecunan n kemaintainan k.jemah tu..jelezzz nye tgk..:P

ArELeEz said... [Reply to Comments]

walaupun melompat, kak jemah tetap bertatasulia! bravo2..! hidup kak jemah! ;D

Rose Khadijah said... [Reply to Comments]

salam..
promosi baju raya dewasa & kanak kanak di http://gengmama.blogspot.com
jom..jangan ketinggalan..

eis said... [Reply to Comments]

shoot pic last tu smart ohh..

shaliza said... [Reply to Comments]

comel...

Nine0ninE CrewzNet said... [Reply to Comments]

wah ceria n sweet jer family nih...
semoga happy sokmo..heehehe...
add ler sy as follow korang..hehehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

musim asben ,menggilai kamera dslr kot..

asben kt first dpt kamera tu pun, siap ajak p taman burung,..dah le tgh2 sarat time tu..

kt sokong ajer, kan kak.. ;)

Qila Azali said... [Reply to Comments]

comel nye nisa! pandai dia posing ngan mama dia.. ade bakat jadi model ni.. (;

onnie said... [Reply to Comments]

nice pic...comel sesangat....: ))

weken wat pe yeee?
hr sabtu bw ank2 mandi manda @ sunway lagoon .....happy giler!
hr ahad ..cik hubby bw shopping @MidV...shopping baju (zara) , kasut n makeup....: ))

princess_eryna said... [Reply to Comments]

hahaa...jemah lompat kepit lerr plak.... sopan2 gitu...huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^