Follow Viruspadu

Friday, July 23, 2010

tinta cyber bOnda

Ok kali ni saya review sikit seorang blogger yang comel dan ada dua orang anak lelaki yang nama belog dia adalah bonda. cyber bonda okeh. korang dun play play

B : bOnda pada 2 Putra
O : Orangnya cOmel & simple saja (ahaks!)
N : nak berkenalan? bOleh, apa salahnya
D : dahulukan suami sudah semestinya
A : Ameer & Aleef jiwa raganya

saya kalau tengok orang eja-eja macam ni terus feeling lagu XPDC ok hahaha. eh lagu XPDC kan yang lagu eja2 tu

C-cinta ku yang satu
I-impian yang nyata
N- nikmat yang terbina
T-tanpa pengertian
A-antara kau aku

hahahahah giler hafal ok lagu ni dulu. ini bukan lirik gugel ok. ini I hafal dengan gigih dulu hahahahaha

bonda adalah seorang peminat boys over flowers hardcore punya ok sama dengan I laaaaaaaaaaa. tapi kakjemah korang ni minat ala2 gitu. minat tp tk beli vcd. tp minat sebenarnyaaaaaaaaaaa. terasa macam nak kidnep sahaja vcd beliau ok. nak tengok jugak wahai bondaaaaaaaaaaa. daku sangat jeles nih :p. tolong burnkan utk saya hehehehe

baiklah ini entry kontest beliau

salam semua!

sungguh saya suka sangat cOntest anjuran J.E.M.A.H @ Viruspadu kali nih!!

kenapa saya suka baca viruspadu.cOm?

VIRUSPADU
  • sebab blOg dia best! sumpah tak tipu!! gian tau tak nak baca blOg beliau nih..gigil-gigil tangan nak baca blOg beliau kalO dia hapdet..sebab tu kat blOg TCB saya dan blOg my 2nd TCB nih dua2 saya letak beliau dalam senarai blOg favvy saya!
  • sebab gaya penulisan beliau sungguh bersahaja! kalO entry tu kelakar, memang saya gelak habis2..kalO entry sedih, saya turut merasa kesedihan beliau..adO mejiklah blOg beliau nih!
  • sebab beliau cOmel! mekap ke, tak mekap ke, semua cantik pada pandangan saya! dan saya juga sedang berusaha nak amalkan tips dayet seperti beliau! sedang Okkk..buatnye pelan-pelan..mOekekeke
  • sebab anak beliau, nica pun sangat cOmel! macam Jandi!! saya memang giler kat BOF (bOys Over flOwers)..anOi pOn cOmei giler! kalau bOleh saya nak cOp dua2 tu jadi menantu saya! bOleh??? muahahaha..
  • disebabkan masalah takbleh blOgging time keje, saya jadik SR sajOrk..kadang-kadang je berkesempatan nak kOmen..tu pun kat umah ahh..tu pun dah rasa vangga giler ahh kOmen saya naik kat blOg beliau nih!

kenapa saya mesti dipilih untuk menang belkin G wireless mOdem rOuter ni?
  • sebab kat Opis saya takleh ber-blOg. kat umah lak selalu berebut ngan inche hubby kalO nak guna tenet..tau-taulah camnO ke-lembab-an brOadband selkOm kat kawasan jajahan stimik nih..
  • sebab saya nak apa-apa jua capaian intenet!!!! nak lagi ada Orang Ofer belkin G wireless mOdem rOuter nih lagila saya panasaran!!!!
  • sebab...seremban ngan Nilai nih jiran ajer..hik hik hik
itu la kOt..saya tak reti la Mah nak bOdek lebih2!! =)

Contest ini berakhir pada 13 Jun 2010 Jam 8.00 malam



bonda... muka nica aje ke macam jandi. penat tau emak dia over2 buat muka macam jandi niiiiiiii

sahabat terbaik jemah dan jandi :)

ok tu je kot.

akhir kata saya buat bonda. caiyok-caiyok nak dptkan baby girl ek. kena dapatkan petua dari kakjemah ok. anak tiga-tiga perempuan nihhhhhhhhhhhhhhh

http://member2bonda.blogspot.com/
http://bat3sya.blogspot.com/


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

saya pun pminta citer boys over flower itu!!..saya amat suka ji hoo...smpai buat rambut cam ji hoo...nak beli cdnye kne tunggu hege turun..cam meteor garden!.. ;) (lari tajuk lak komennyer..)

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

"akhir kata saya buat bonda. caiyok-caiyok nak dptkan baby girl ek. kena dapatkan petua dari kakjemah ok. anak tiga-tiga perempuan nihhhhhhhhhhhhhhh"

i suka ayat kat atas tuh...nanti nak suh akak i tanyakan kak jemah camaner..hahaha..pasalnya 6 org dah anak akak tp sumenyer boyzzzz...weee~~

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

"akhir kata saya buat bonda. caiyok-caiyok nak dptkan baby girl ek. kena dapatkan petua dari kakjemah ok. anak tiga-tiga perempuan nihhhhhhhhhhhhhhh"

i suka ayat kat atas tuh...nanti nak suh akak i tanyakan kak jemah camaner..hahaha..pasalnya 6 org dah anak akak tp sumenyer boyzzzz...weee~~

antalya said... [Reply to Comments]

a'ah la mmg muka nisa mcm jandi

viruspadu said... [Reply to Comments]

nasaoji,
haaa dah turun harga sound2 sini sekali ek

honey,
haaaa sbnrnya takde petua, saje gurau2 heehe

antalya,
eh yo ko samo. rambut je kot

b.O.n.d.a said... [Reply to Comments]

mah, bOnda baru dapat tau pasal entry ni semalam..maklum ler dah seminggu lebih tak buka blOg..

segan i taw! hahahahah!!

1st: thanks fOr the entry..malu i nyah! auwww =p

2nd: bukan takat bOys Over flOwer jek, semua citer kOrea kat KBSW saya layan!! but that BOF memang lekat giler ahhh...

3rd: nak burn itu DVD? bOlehhhh..tapi saya tak reti..camne nak buat tu ye? adO 25CD tuh..

4th: nak petua!!! eh, kita bukan besan ke? muahahahaha

5th: nisa sebijik cam JANDI uOls...mama dia cam JUN HEE (kakak GU JUN PYO) =)

* p.s: mah, nak petua camne nak dapatkan baby bOy tak? lalalalala..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^