Follow Viruspadu

Saturday, July 10, 2010

Twitter

hehehehehe.

sebelum ni walaupun ada twitter tapi tak berapa paham jugak nak guna. walaupun siap buat tutorial twitter untuk korang. tapi masa tu kak jemah sendiri pun macam ala2 je dengan twitter ni

dan sekarang. hahahaha tetiba rasa semua benda nak update kat twitter ok.



kegilaan menjadi2 nampaknya.

sape yang kat opis dia fesbuk kena block. boleh la update kat twitter je. sebab boleh buat auto, update twitter dia update fesbuk. kelassssssss gitu uolsssss

ok daaa.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Intan @ mama ammar said... [Reply to Comments]

Pasangla apps bernama Gravity kat yr nokia. Boleh twit guna hp. Luaha perasaan sepenuhnyaa I tell you!!

suhaisweet said... [Reply to Comments]

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

emaduel said... [Reply to Comments]

betul2..kat opis FB kena block.so ape2 update je kat twitter..

mama ammar..app ape ye?nak gak untk my nokia..tp my nokia bukannla smart phone

oneyani said... [Reply to Comments]

owh gitu eh?harus belajar ni..kat ofis yani fesbuk kene blok...aritu dah sign up twitter tp sampai sudah...tak berusik..ehehe

@yue said... [Reply to Comments]

oh..terus tulis je kt twitter eh?ada nk setup pape ke.. mmg twitter ritu x terusik pn..hish...

*sungguh lurus jln raya ni..bkn kurus bendul dh haha

viruspadu said... [Reply to Comments]

Intan @ mama ammar
graviti ek, nanti nak try ah

suhaisweet
iyolah hehe

emaduel
kena block leceh tul kan (ceh padahal saya lah tukang block itu haha)

oneyani
cepat aktifkan balik.

@yue
a ah kena set sikit nak bagi dia oto publish kat fesbuk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^