Follow Viruspadu

Wednesday, August 25, 2010

Ada bunga-bunga ;p

Bekenan sungguh Handbag ini. Tapi hanya mampu melihat sahaja. tsk tsk tsk



Saya sebenarnya nak cari purse/wallet pink. Tengah survey2 sekali ternampak beg cung melecung ni.

Tak Tahannnnnnnnn

ini yang saya gugel-gugel. peh mahal siot. takpe cuci2 mata je dulu



Harap murah rezeki saya. Amin amin amin. :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

MieZa said... [Reply to Comments]

alamak...pink..macam berkenan..tapi coach, saya tak mampu =(

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg cantiklah vp..gigit jari tgk..nak jugak...

deatH_luVer said... [Reply to Comments]

comey2...
tapi...
rase jambu pulak klu pakai pink neh..

:)

nasaoji said... [Reply to Comments]

aisehh..tak lama lg, sure d beli le tu... ;)

kt suka kaler purple yg terbaru kat blog dia.. meleleh liuq tgk!.. ;(

@yue said... [Reply to Comments]

nk dpt dh 500..kompem je kak jemah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^