Follow Viruspadu

Friday, August 06, 2010

Apakah?

Sejak masak sendiri tiap2 malam kat rumah

saya dapat merasakan perubahan kepada diri saya!

.
.
.
.
saya semakin angelic
suami makin sayang
anak-anak makin sayang

dan yang paling saya terharuuuuuuuuuuu sekali dan sampai terasa nak menangis adalah!








BERAT BADAN SAYA JUGA MENAIK!

apakah! apakah! kenapakah! bagaimanakah! kahkahkahkah

adakah ini berita sedih di petang jumaat huahuahuahua.

komengaaaaaaa leimokaucowaaaa wacaaaaaaaaaa

Adakah korang juga begitu?


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

YEZSSSSSS....

ratna said... [Reply to Comments]

hik hik..biasa la tu vp.. maknanya sedap tu...

Big Momma said... [Reply to Comments]

sebab tue badan kita maintain mcm nie....:)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

betul jgk vp..kdg2 org yg masak xlalu nk mkn ape yg dia masak ni..tp sy mcm kes vp..lagi kita masak lg byk mkn..sbb rase sedap plak aku masak nie..Plus kita tgk anak n suami mkn tu lg faktor bdn naik..sbb seronok tgk dia mkan n kita pun join mkn sekali

MieZa said... [Reply to Comments]

mkn kt rumah dgn kt kedai selera lain kak.... =)

rosmona said... [Reply to Comments]

yaa.. tepat sekali kak jemah.. tp bila masak dengan penuh kasih sayangutk org2 tersayang, pahala pon lumayan.Allah pon sayang..

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

jawapan nyer adelah iya! saye pon sejak duk sendiri(xduk ngan pamily) saye makan dr pg smpi mlm msk sndr..so dan sejak itulah muke saye mengembang dan dagu berlapis..cmne ek kak??tulun2!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^