Follow Viruspadu

Friday, August 13, 2010

Bekenan betul la dengan ini Cardigan


cilok dari kedaipanas :)

agak-agak warna apa yang sesuai dengan saya purple or black or brown or grey. pening nak pilih warna apa. hish.

tunggu gaji mau sambar lah. mintak2 en.laloque angguk angguk. kalau dia geleng-geleng. mak sentap okeh.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Zureen said... [Reply to Comments]

salam....
selamat berpuasa kak..

saya dah ada dah baju tu...
saya beli warna hitam...
senang nak padankan dengan ape2 colour baju....

tapi terpulangla pada akak nak yg mana... warna ungu dia pun cantik gak...sebab ungu gelap...

bape ek harga yang dijual kat kedaipanas tu.?
harga yang saya beli RM39.90 je..
kainya tak mudah kedut..tu yg suka tu....

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

kaler hitam la senang matching kak..:)

MieZa said... [Reply to Comments]

purple tue macam cantik..tiba2 saya pon terasa macam nak sambar satu =P

jesnita_ns said... [Reply to Comments]

kak jemah..hitam itu menawan :D cekelat pn cantik gak..senang nak match ngan apa je baju..huhu

nasaoji said... [Reply to Comments]

skang tgh glamer paten tu..cantik kannn...

ala, en. laloque angguk punya...kc bini lawa maaa...

nasaoji said... [Reply to Comments]

skang tgh glamer paten tu..cantik kannn...

ala, en. laloque angguk punya...kc bini lawa maaa...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^