Follow Viruspadu

Sunday, August 22, 2010

cantik tak? cantik tak?

cantik tak? cantik tak?

menepati citarasa I baju kurung lengan kecut pink kaler yihaaa

beria2 kan cuci2 mata. last-last online jugekkkkkkk

saya dah cop saiz M dah, korang boleh amik saiz L. (nanti kita janji pakai sama-sama ok). RM90 je ko! termasuk penghantaran lagik. untung giler

berbaloi-baloi kan. puasa ni nak jalan shopping banyak letih la uols. tenaga tinggal sikit hahaha. online jugak yang menguntungkan gitu! jimat tenaga jimat duit parking jimat duit minyak. pehhhhh terbaik ah.




Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

vagg© said... [Reply to Comments]

aaaaaaaaaaaaaaaa lawaaaaaaaa ok. tp dedua bj raya yg tempah tahun nih dh pink dedua hahaah camno niii. tetibe dengkis nk gk baju gini

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

haah cantikkkk!
senang kan tak payah jalan2 on9 jer

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

tu yang terbaik...
x de yang menanggung dosa...blanje ikot napsu...

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

lawa kak..btulla..sekarang nie shopping on9 lg senangkan?
x pyh susah2 nak jln jauh2..

Iyiana said... [Reply to Comments]

kolar dia memang camtu eh kak jemah?

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

yea2..kak jemah dh dpt baju raya..

jesnita_ns said... [Reply to Comments]

sy pn dh beli mcm baju kak jemah tu..sejibik...nt kita janji pakai sedondon eh..blh wat nasyid...he3

Luth Textile said... [Reply to Comments]

fit fit ke size tu akak oi? haha

ana ayesha said... [Reply to Comments]

cantik baju tu .... jemah pakai nanti mesti lagi cantik kan .......

"myheart"-abieyazaly- said... [Reply to Comments]

tantiknyer...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sweet r..nk usha jgk..N mmg x larat nk jln2 crik bj raye..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^