Follow Viruspadu

Friday, August 20, 2010

Card Holder Yang Pink dan Bling-Bling

Disebabkan saya dah ada personal name card. fiwit. fiwit.

Oleh yang demikian, gigih la saya berfikir nak cari card holder pulak haha. nah saya dah gugel beberapa card holder yang saya minat. tapi nak cari kat mana saya tak tahu. kalau korang tahu share la dengan saya nama kedai kedudukan kedai harga semua ye. terima kasih daun keladi :)

comel giler


pun sama, comel jugak


comel jugak. hahaha semua comel dah ni


simple but nice


kelassssss kan ni. siap bercahaya bagai


siap timbul. i like!


simple sangat pulak. takpe. janji ado pink


ni lawaaaaaaaaaaaaa


hello kitty :)


semua gambar adalah digoogle. :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

semua cantik..kalu sy ternampak nnti sy bg tau yer..

dD Fabulous | sitekateki said... [Reply to Comments]

suke la yg hello kitty tu...cute sangat

viruspadu said... [Reply to Comments]

Softtouch [Hanim]
terima kasih. jasa mu ku kenang :p

dD
semua cute woooo. mcm nak semua







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^